نان صبحانه خرمایی در سیخ

گروه: 
فصل: 
توسط

بچه های من خرما دوست ندارند، ولی با خوردن این نان مغز خرمایی مشکلی ندارند.

خرماها منبع خوبی از میوه ها هستند.آنها موارد زیر را دارند:

آنتی اکسیدان بیشتر از سیب، پرتقال، انگور، انبه یا طالبی منبع غنی از فیبرند

بطور طبیعی فاقد چربی، شکلات، و نمک هستند.

گوارش(هضم) خوب را ایجاد می کنند.

از انجا که این موارد دلایل خوبی برای گنجاندن خرما در رژیم بچه ها هستند، این یک دستور خوب است.

دستور نان خرمایی مغزدار:

خیلی آسان
ارزان

نان صبحانه خرمایی در سیخ
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

  • 1 1/2 فنجان آب در حال جوش
  • 1 1/2 فنجان خرما
  • 1/2 فنجان شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذا خوری سودا
  • 1 قاشق غذا خوری کره آب شده

طرز تهیه

  1. آب جوش را روی خرما ریخته و بگذارید برای  دقیقه بجوشد.سپس مواد زیر را اضافه کنید:
  2. مخلوط خرما آرد را با مخلوط شکر ترکیب نموده و هم بزنید تا همه چیز نرم شود.اگر یک چیز وجود داشته باشد که در پخت و پز یاد گرفته ام،این است که مواد را زیاد ترکیب نکنید.خمیر را در یک ماهی تابه چرب شده بریزید.در 350 درجه برای مدت 50 تا60 دقیقه یا تا زمانی که مرکز آن پخته شود بپزید.
  3. ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد