نان تست کدو با نارگیل

فصل: 
توسط

این دستور نیاز به روغن نارگیل دارد که در من زیاد در نان استفاده نمی کنم زیرا حس می کنم طعم نان را خیلی تغییر می دهد.دوستم هفته گذشته مقداری نان زوکینی(کدو مسمایی) با روغن نارگیل درست کرد، خوشمزه بود و من تصمیم گرفتم با کدو تنبل این نان را امتحان کنم.شما می توانید از پورهء کدو تنبل(حلوایی) استفاده کرده یا از نوع کنسروی آن استفاده کنید.بعد زمانی که آن را در ماهی تابه ریختید، نارگیل برشته روی خمیر آن بپاشید.

این نان مانند نان کدو حلوایی، نرم و شیرین بوده ، ولی از نصف شکر و چربی که در بیشتر دستور پخت نان های حلوایی هست را داراست.گرچه از دستش نمی دهید، این نان بسیار لذیذ است و با کدو حلوایی، انواع ادویه های خوشمزه و مقداری نارگیل درست می شود.

آن را برش زده و به صورت گرم برای یک عصرانه بعد از مدرسه، یا حتی صبحانه دم رفتن صرف کنید.به هر حال شما تصمیم دارید که این رو بخورید،و قطعا این یک دستوریست که مایل خواهید بود به برنامه غذایی پاییزتان اضافه کنید.

آسان
تقریبا ارزان

نان تست کدو با نارگیل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 2 نفر

  • 1/3 فنجان روغن نارگیل آب شده
  • 1/2 فنجان عسل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان پورهء کدو
  • 1 فنجان وانیل
  • 1/4 فنجان آب گرم
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل
  • 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 1/4 قاشق چای خوری میخک
  • 1 فنجان آرد گندم

طرز تهیه

  1. فر را تا دمای 325 درجه فارنهایت گرم نمایید و یک ماهی تابه را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ روغن، عسل، تخم مرغ، آب، آب و وانیل را با هم مخلوط کنید.در پوره کدو هم بزنید.
  3. در یک کاسه دیگر،نمک، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و تمام ادویه ها، آرد، بکینگ پودر، و سودا را مخلوط کنید.
  4. مواد خشک را با مواد ترمخلوط کرده تا با هم مخلوط شوند و در ماهی تابه بریزید.با نارگیل برشته آن را تزئین نمایید.
  5. برای مدت 60 تا 65 دقیقه بپزید.مطمئن شوید که پخت نان انجام شده، این کار را می توان با فرو بردن خلال دندان در نان انجام داد، به این صورت که اگر پخته باشد خمیر به آن نمی چسبد.بگذارید نان در ماهی تابه برای 5 دقیقه سرد شود، سپس آن را به وایر رک (سرد کننده) انتقال دهید.
  6. ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد