نان موزی کم چرب

فصل: 
توسط

نان موزي جالب و خوشمزه با تهيه اسان و البته بدون چربی

آسان
تقریبا ارزان

نان موزی کم چرب
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2/3 فنجان شکر سفید
  • 2 عدد موز بسیار رسیده، له شده
  • 1/4 فنجان سیب
  • 1/3 فنجان شیر بدون چربی
  • 1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • 1 3/4 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/3 فنجان گردو خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را از قبل تا 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد گرم می نماییم. قالب نان را اسپری نموده و روی آن آرد می پاشیم.
  2. در یک ظرف بزرگ تخم مرغ و شکر را حدود 5 دقیقه زده تا سبک شده و پف کند.موز، سیب، شیر، روغن و وانیل را به آن اضافه نموده و هم می زنیم.در یک ظرف جداگانه آرد ،بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را الک نموده و باهم مخلوط می نماییم. آرد را به مخلوط موز اضافه نموده و هم می زنیم تا خمیر به دست آید.گردو را به خمیر می افزاییم و آن را مخلوط می نماییم. خمیر را در قالب ریخته وحدود 1 ساعت در فر قرار می دهیم تا طلایی شود بطوری که اگر یک خلال دندان در وسط نان فرو کنیم و بیرون بیاوریم خلال تمیز و بدون خمیر باشد. سپس نان را روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.
  3. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد