نان خامه‌ای موزی

فصل: 
توسط

نان خامه‌ای موزی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

نان خامه‌ای موزی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1/2 فنجان مارگارین نرم شده
  • 1 عدد پنیر خامه‌ای، نرم شده
  • 1 1/4 فنجان شکر سفید
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان موز له شده
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 2 1/4 فنجان آرد
  • 1 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 3/4 فنجان گردوی خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای
  • 2 قاشق غذا خوری دارچین

طرز تهیه

  1. فر را روشن نموده و دما را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید. 2 تابۀ 8x4 را کمی چرب نموده و کف آنها را آرد بپاشید.
  2. مارگارین و پنیر خامه‌ای را به‌خوبی با هم مخلوط نمایید. به تدریج شکر را اضافه و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوطی نرم و یکدست بدست آید. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید، باز هم بزنید. به ترتیب موز، وانیل، آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید. هم زدن را تا زمان حفظ رطوبت خمیر، ادامه دهید.
  3. در یک ظرف کوچک گردوی خرد شده، شکر قهوه‌ای و دارچین را با هم مخلوط نمایید.
  4. نیمی از خمیر را در تابه ها بریزید. مخلوط گردویی را روی خمیرها بپاشید. سپس نیم دیگری از خمیر را روی مخلوط گردویی بریزید.
  5. ظرف‌ها را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، بگذارید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده و پخته است.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 289 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.5گرم
  • سدیم(میلیگرم): 213میلی گرم
  • کربوهیدرات: 35.5گرم
  • چربی: 15.1گرم
  • چربی اشباع(گرم): 42گرم
  • پروتئین: 4.4گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد