نان کدویی

فصل: 
توسط

نان کدویی

آسان
تقریبا ارزان

نان کدویی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 15 اونس پوره کدو تنبل
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان روغن سبزیجات
  • 2/3 فنجان آب
  • 3 فنجان شکر سفید
  • 3 فنجان آرد
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری جوز
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل

طرز تهیه

  1. فر را روشن نموده و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه‌ی  7x3 اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید.
  2. در ظرف یک بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به‌خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه‌ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به‌خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.
  3. مخلوط را به‌مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 263 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.1گرم
  • سدیم(میلیگرم): 305میلی گرم
  • کربوهیدرات: 40.6گرم
  • چربی: 10.3گرم
  • چربی اشباع(گرم): 35گرم
  • پروتئین: 3.1گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد