نان دارچینی

فصل: 
توسط

نان دارچینی

مشکل
تقریبا گران

نان دارچینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 2 فنجان آرد
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 1/2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان دوغ کره تخمیری
  • 1/4 فنجان روغن گياهي
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چای خوری وانیل
  • 2 قاشق غذا خوری شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 2 قاشق چای خوری مارگارین

طرز تهیه

  1.  فر را روشن نموده و دما را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید. کف تابۀ 9x5 اینچی را چرب نمایید.
  2. آرد، 1 فنجان شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین،  1/2 1 قاشق چای‌خوری دارچین، نمک، ذوغ کره، روغن، تخم مرغ‌ها و وانیل را در ظرف بزرگی مخلوط نمایید. به مدت 3 دقیقه مخلوط را هم زده و درون تابه بریزید و روی آنرا صاف کنید.
  3. دو قاشق غذاخوری شکر سفید را با 1 قاشق چای‌خوری دارچین و کره به خوبی مخلوط نموده و روی خمیر آماده شده، بریزید. از چاقو برای ایجاد نقوش سنگفرش (مرمری) روی سطح نان استفاده کنید.
    ظرف‌ها را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، بگذارید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده و پخته است.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 218 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 0.8گرم
  • سدیم(میلیگرم): 369میلی گرم
  • کربوهیدرات: 36.4گرم
  • چربی: 6.4گرم
  • چربی اشباع(گرم): 36گرم
  • پروتئین: 3.9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد