قارچ پر شده با پستو

گروه: 
فصل: 
توسط

اگر طرفدار پستو، قارچ های طعم دار و چیزهای ایتالیایی هستید، عاشق این دستور تهیه ی قارچ پر شده با پستو خواهید شد!

آسان
تقریبا ارزان

قارچ پر شده با پستو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

  • 450 گرم قارچ کریمینی یا دکمه ای
  • 1/2 فنجان پستوی مورد علاقه ی خودتان، خانگی یا آماده

مواد لازم جهت تزيين:

  • به مقدار لازم پنیر پارمزان یا نوع دیگر پنیر رنده شده، دانه بلوط بو داده، خرده نان

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

  2. با دقت ساقه های قارچ ها را جدا کنید و دور بریزید سپس خاک چسبیده به آنها را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید. دهانه ی قارچ ها را با 1 قاشق چایخوری پستو پر کنید.
  3. در صورت تمایل کمی خرده نان روی آن بپاشید. 15 دقیقه تا زمانی که قارچ ها بپزند و مواد وسط آن گرم شوند در فر بپزید. با پنیر یا دانه ی بلوط بو داده تزئین کنید و سرو نمایید.
  4. ترجمه شده از سايت:gimmesomeoven.com
  5. Copyright (c) : gimmesomeoven.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد