مسقطى خامه پسته

فصل: 
توسط
Featured Chef سارا رادمان

طرزتهیه ومواد لازم مسقطى خامه پسته

آسان
تقریبا ارزان

مسقطى خامه پسته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مسقطى خامه پسته

  • 200 گرم نشاسته
  • 200 گرم شكر
  • 1 لیتر آب
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 2 قاشق سوپ خوری عرق هل
  • 100 گرم خامه
  • 1/4 پیمانه پودر پسته

طرز تهیه

  1. نشاسته را در آب حل كرده و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا شفاف شود. به آن شكر، گلاب، عرق هل و پودر پسته را اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا خط قاشق روي آن بماند.
  2. سپس از روي حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه كرده و در قالب دلخواه بريزيد و تا وقتی که کامل خودش را بگیرد داخل یخچال قرار دهید.

یاداشت دستور تهیه

قبل از اينكه داخل قالب بريزید، قالب را مقدار خيلي كمي چرب كنید وقتي قالب را برمیگردانید، خيلي راحت از داخل قالب جدا خواهد شد. مانند برگرداندن ژله ابتدا کناره های مسقطی را به وسیله نوک چاقو از ظرف جد کنید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 458 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد