مافین با شیره افرا و ملاس (بدون گلوتن)

گروه: 
فصل: 

آموزش مافین با شیره افرا و ملاس (بدون گلوتن)

خیلی آسان
ارزان

مافین با شیره افرا و ملاس (بدون گلوتن)

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/5 پیمانه آرد بادام
  • آرد برنج قهوه ای نصف پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته کاساوا
  • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز
  • 1/4 قاشق چایخوری میخک
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 3 قاشق غذاخوری کره، نرم شده
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3 قاشق غذاخوری شیره افرا
  • 2 قاشق غذاخوری ملاس
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری شیر بادام

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. آرد بادام، آرد ها، جوش شیرین، ادویه ها و نمک دریایی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    کره و شکر را در ظرف یک همزن رومیزی بریزید و بزنید تا خامه ای شود.
  2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از آن شیره افرا، ملاس، وانیل و شیر بادام را اضافه کرده و با سرعت نسبتاً کم بزنید تا مخلوط شوند.
    در حالیکه دستگاه با سرعت کم روشن است، مخلوط مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا ترکیب شوند.
    خمیر را داخل یک قالب مافین که کف آن کاغذ مخصوص انداخته اید بریزید و هر قالب را تا نصفه پر کنید.
  3. 18 تا 22 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط مافین فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
  4. قبل از سرو کردن بگذارید 20 دقیقه روی توری فلزی بماند و خنک شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد