موساکا یونانی

فصل: 
توسط
Featured Chef بهاره غلامی

طرزتهیه موساکا یونانی مواد لازم موساکا یونانی تهیه درمنزل موساکا یونانی

آسان
تقریبا ارزان

موساکا یونانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

موساکا یونانی

  • 3 عدد بادمجان متوسط
  • 200 گرم گوشت چرخ شده
  • 1/2 عدد فلفل دلمه ای
  • 1 عدد پیاز یا هویج متوسط
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • کره نمک فلفل سیاه آویشن
  • 200 گرم پنیر موزارلا
  • 1 لیوان سس سفید(بشامل)

طرز تهیه

  1. بادنجان را ورقه کرده و نمک میپاشیم و 20 دقیقه روی صافی میگذاریم تا آب بیاندازد. سپس آبکشی کرده و در تابه داغ داغ میچینیم و وقتی آب آن خشک شد کم کم روغن میریزیم و سرخ میکنیم به این روش روغن کمتری استفاده میشود. سپس روی دستمال آشپزخانه میچینیم.
  2. پیاز و فلفل دلمه ای را ریز رنده کرده و به همراه گوشت چرخ شده و نمک فلفل آویشن و کمی روغن در تابه تفت میدهیم بعد رب را افزوده و وقتی سس کاملا یکدست شد کنار میگذاریم.
  3. سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه آب پز میکنیم سپس با یا بدون پوست حلقه ای به قطر 1 سانت برش میزنیم.
  4. ظرف نسوز دلخواه را با کمی کره چرب کرده 2 ق غ سس سفید ریخته و پخش میکنیم. سپس سیب زمینی را چیده بعد 2 ق غ سس سفید روی سیب زمینی باز میکنیم.
  5. به ترتیب گوشت چرخ شده و سس و در آخر حلقه های بادنجان را چیده و آخرین بخش بشامل و در آخر پنیر موزارلا را پخش میکنیم، روی ظرف را فویل کشیده 40 دقیقه در طبقه وسط با دمای 180 درجه و بعد بدون فویل با دمای 200 درجه میپزیم تا روی خوراک برشته شود

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 800 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد