مرغ كنجد دار عسلي

فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه و مواد لازم جهت تهيه مرغ كنجد دار عسلي

تقریبا مشکل
تقریبا گران

مرغ كنجد دار عسلي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 7 قاشق غذا خوری آرد
  • 2 قاشق غذا خوری سويا سس
  • 4 عدد فيله ي سينه مرغ
  • 2 قاشق غذا خوری شكر قهوه اي
  • 1 سرويس jsj
  • 1 قاشق غذا خوری روغن دانه كنجد
  • 3 قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • به مقدار لازم روغن نباتي جهت پخت و پز
  • 1 قاشق غذا خوری روغن زيتون

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل

مواد لازم جهت تهيه سس :

  • 2 قاشق غذا خوری عسل
  • به مقدار لازم دانه هاي كنجد بو داده
  • 2 قاشق غذا خوری سس فلفل قرمز شيرين
  • 6 قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگي
  • 4 قاشق غذا خوری سويا سس

طرز تهیه


  1. ابتدا فيله ها را تكه تكه كنيد. سويا سس، شكر، كنجد و روغن زيتون را مخلوط كنيد و فيله ها را به آن اضافه كنيد و بگذاريد حداقل به مدت يك ساعت در مواد بماند(اگر وقت كافي داريد مي توانيد فيله ها را در اب نمك و سركه و ادويه قرار دهيد)

  2. فيله ها را از مواد بيرون بياوريد.

  3. روغن نباتي را درون ماهي تابه ريخته و روي شعله ي ملايم حرارت دهيد.

  4. آرد ذرت، آرد و نمك و فلفل را با هم تركيب كنيد و فيله ها را به مخلوط ارد اضافه كنيد( همه فيله ها را يكجا در مخلوط ارد نريزيد دسته دسته انها را اضافه كنيد)فيله ها را بطور كامل از ارد بپوشانيد و انها را به ماهي تابه منتقل كنيد و تا هنگاميكه طلايي قهوه اي ميشوند سرخ كنيد.

  5. براي درست كردن سس در يك ظرف متوسط سس، عسل، سس فلفل قرمز، سس گوجه فرنگي، سويا سس و اب را مخلوط كنيد و بگذاريد تا مخلوط بجوش ايد. حرارت را كم كنيد تا سس شروع به غليظ شدن كند.سس را روي فيله ها بريزيد و با دانه هاي كنجد بو داده
    شده نزئين كنيد.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی