مرغ ادویه خورده و تند کبابی

گروه: 
فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه درمنزل مرغ ادویه خورده و تند کبابی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

مرغ ادویه خورده و تند کبابی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 24دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 150 گرم ماست کم چرب ساده
  • 2 قاشق غذا خوری خمیر زردچوبه هندی تند
  • 4 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • 250 گرم گوجه گیلاسی
  • 4 عدد نان سبوس دار هندی و گرم شده برای سرو کردن
  • به مقدار لازم برای سالاد خیار (یا هربوته): نصف هربوته و یا خیار نصف شده از طول، پوست کنده و بدون هسته
  • 1 عدد پیاز قرمز پوست کنده شده
  • به مقدار لازم برگ گشنیز تکه شده
  • به مقدار لازم آب لیموی تازه
  • 50 گرم برگ کاهو و یا نخود فرنگی

طرز تهیه

  1. 8 سیخ کبابی چوبی را در یک کاسه آب قرار داده تا خیس بخورند. ماست و خمیر زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس مرغ را اضافه نمایید (اگر وقت دارید یک ساعت آن را در ماست بخوابانید). در یک کاسه بزرگ، خیار، پیاز قرمز، گشنیز و آب لیمو را مخلوط کنید. بگذارید تا زمانی که قصد میل کردن دارید به حال خود باشد.
  2. مایعات اضافی را دور ریخته و سپس تکه های مرغ و گوجه گیلاسی را در سیخ های از قبل خیس خورده سیخ بزنید. در شعله متوسط برای 15-20 دقیقه کباب کنید و آن ها را زیر و رو کنید، تا کاملا مغز پخت و قهوه ای شوند.
  3. کاهو و یا دانه های نخود فرنگی را در سالاد مخلوط کرده و سپس در بین 4 بشقاب تقسیم کنید. هر بشقاب را با 2 سیخ مرغ کبابی تند پر کرده و با نان داغ میل کنید.
  4. ترجمه شده از سايت :qfoodrecipes.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد