مرباي به

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم مرباي به

آسان
تقریبا ارزان

مرباي به
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 7ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مرباي به

  • 1 کیلوگرم به
  • 1/5 کیلوگرم شکر
  • آب به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری زعفران دم كرده غليظ
  • 1 قاشق مرباخوری آبليمو
  • 1 نوک قاشق چایخوری هل

طرز تهیه

  1. يك كيلو بِه رو بخوبي شسته ، خشك كرده و پوست كنده، به شكل و اندازه ي دلخواه خرد كنين، درون قابلمه يك كيلو و نیم شكر را با آب مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد (ميزان آب رو باندازه اي بريزيد كه روي شكر را كاملا بگيرد)
  2. وقتي شكر حل شد و جوش آمد، بِه رو اضافه كنين، وقتي مايه بهمراه بِه مجددا بجوش آمد شعله را در حد ريز ريز قل خوردن كم كنين، بعد از يك ساعت، 3 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده غليظ اضافه كنين،درب قابلمه حتما روي آن باشد
  3. اجازه دهيد 5 الی 6 ساعت به آرامي بپزد تا بِه نرم شده، شيره ي آن به حدي برسد كه اگر در ظرف ريختين بعد از خنك شدن ، غليظ ،سفت و قوام آمده باشد، قبل از خاموش كردن يك قاشق مربا خوري آبليمو و نوك قاشق چايخوري هِل ساييده اضافه كنين و بچشيد، و اگر كافي بود ، آنرا خاموش كرده و اجازه دهيد مربا با درب بسته خنك شود
  4. بنا به اينكه بِه در چه نوع قابلمه اي پخته شود، رنگهاي متنوعي بخود ميگيرد .نوش جان

یاداشت دستور تهیه

من بعد از پوست كندن يك كيلو بِه، 870 گرم بِه داشتم، يك كيلو و ربع شكر اضافه كردم، چنانچه درب قابلمه حين پخت بسته باشد، رنگ مربا تيره تر خواهد شد

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 502 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد