کره بادام زمینی توپی

فصل: 

طرز تهیه کره بادام زمینی توپی در منزل

خیلی آسان
ارزان

کره بادام زمینی توپی
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

کره بادام زمینی توپی

  • 1 1/2 پیمانه کره بادام زمینی خامه ای
  • 1 پیمانه کره نرم شده تا دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 6 پیمانه شکر پودری
  • 520 گرم شکلات تلخ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل

طرز تهیه

  1. کره بادام زمینی، کره، وانیل، نمک و نصف شکر پودری را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و با سرعت کم بزنید تا مخلوط شکل بگیرد. دستگاه را متوقف کنید، دیواره ها را بتراشید و باقی شکر پودری را اضافه کنید و بزنید تا کاملاً مخلوط شود. مخلوط کاملاً غلیظ است اما خشک نیست.
  2. کاسه را از همزن جدا کنید و با یک ملاقه شیرینی پزی کوچک خمیر را جدا کنید و آن را بین دستانتان بغلتانید تا به شکل یک توپ گرد و منسجم در بیاید. توپ ها را داخل یک سینی شیرینی پزی که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و حداقل 1 ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
  3. شکلات تلخ خرد شده و روغن نارگیل را در یک قابلمه دو جداره بریزید و هم بزنید تا شکلات کاملاً آب شود.
  4. توپ ها را از یخچال بیرون بیاورید و با انگشتانتان نصف هر توپ را در شکلات آب شده بزنید و دوباره در سینی قرار دهید. سینی را در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
  5. کره بادام زمینی توپی را در یخچال نگه دارید و روی آن را بپوشانید یا آنها را در قوطی فلزی کادویی قرار دهید و هدیه دهید. کره بادام زمینی توپی اگر روی آن خوب پوشانده شده باشد و در جای خنک قرار بگیرد تا 2 هفته ماندگاری دارد.
  6.  
  7.  

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد