مکعب های سوتک زنبور عسل

گروه: 
فصل: 
توسط

آیا بچه های شما تا بحال از اینکه چیزی برای ناهار نیست اعتراض کرده اند؟وقتی شما لیستی از غذاهای سالم را ردیف می کنید تا به مدرسه ببرند ، می گویند:"چرا هیچی نیست که من با خودم به عنوان دسر به مدرسه ببرم؟"

من آنها را به خاطر چنین کاری سرزنش نمی کنم.خیلی سخت است آنها هویج بخورند در حالیکه دوستانشان ساندویچ های شکلاتیشان را می خورند.راه حل من این است که خوراکی های قابل حمل خود را درست کنیم تا آنها احساس کنند دسر می خورند، در حالیکه ویتامینهاو مواد ضروری را دریافت می کنند.

این مکعب خوردنی خراب نمی شودو بسیار انعطاف پذیر است.اصل خمیر آن از تخم مرغ، عسل، و بلغور درست شده،و مابقی به خودتان بستگی دارد. آنها را در مکعب هایی به اندازه یک لقمه ببریدو برای ناهار نگه دارید.این بهترین شیوه است تا فیبر مورد نیاز(از طریق میوه خشک و مغزها)،پروتئین(از سفیده تخم مرغ و مغزها) و کربوهیدراتها( از میوه خشک، عسل و بلغور)را در حالت تعادل نگه دارید.

شما می توانید در این تصویر، مغزها و میوه ها را ببینید:

پس ترکیب مورد علاقه ما خرما و گردوست.این دستور غذایی ماست:

آسان
تقریبا ارزان

مکعب های سوتک زنبور عسل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 1 نفر

ادویه ها

  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین کوبیده

  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • 1/2 فنجان عسل
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 3 قاشق غذا خوری روغن(کانولا یا روغن سبزیجات)
  • 1 فنجان خرمای خشک خرد شده
  • 2/3 فنجان آرد چند منظوره یا آرد سفید و آرد چند منظوره
  • 1/4 فنجان مغز گردو پسته فندق خرد شده
  • 1/4 فنجان جو پوست کنده

طرز تهیه

  1. سفیده های تخم مرغ را زده تازمانی که کف کند و غلیظ شود.
  2. مواد باقیمانده را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  3. در یک ماهیتابه چرب شده بریزید.
  4. برای مدت 25 دقیقه روی درجه 350 بپزید.سرد نموده و به شکل مکعب ببرید.
  5. همانطور که قبلا گفتم برای بسته بندی ناهار عالی هستند.
  6. عسل یک ماده غذایی فوق العاده است که می توانید به میزان متوسط در رژیم غذایی خانواده از آن استفاده کنید.برخلاف شکر خالص، عسل:
  7. برای مقاصد ضد انگلی، ضد ویروسی، و ضد میکروبی استفاده شده است.
  8. قند خون رابیش از اینکه سبب قند خون و افت سریع قند شود،  متعادل می نماید.
  9. سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین هاست.این احتمالاً مهم ترین تفاوت آن است.در حالیکه شکر دانه ریز هیچ آنتی اکسیدان یا ویتامینی در خود ندارد، اما عسل حاوی منیزیم، پتاسیم، کلسیم و تمام انواع ویتامین های خانواده  Bمی باشد.
  10. بافت خراشیده را تسکین می دهد.اگر شما یک خواننده باشید، دچار گلو درد می شوید.می توانید عسل را برای جلوگیری از عفونت و بهبود یافتن مصرف کنید.
  11. می تواند به عنوان ماسک صورت استفاده شود
  12. ممکن است به کلسترول کمتر کمک کند.
  13. ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد