فروماژ موکا

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم فروماژ موکا

تقریبا مشکل
تقریبا گران

فروماژ موکا
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 3ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

فروماژ موکا

  • 3/4 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 1/4 پیمانه خامه
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1/2 پیمانه آب سرد ( جهت ژلاتین)
  • 3/4 پیمانه فندق آسیاب شده در صورت تمایل
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا قهوه فوری

طرز تهیه

  1. قالب را چرب کرده و شکر میپاشیم و در فریزر برای 20  دقیقه قرار میدهیم. ژلاتین را در آب سرد حل کرده و بن ماری میکنیم تا شفاف شود.
  2. تخم مرغ ها را با وانیل زده تا حجم ان دو برابر شود.شکر را ریخته و 1 دقیقه میزنیم . پودر هات چاکلت را میریزیم و نسکافه و یا قهوه فوری را در 4  قاشق غذا خوری اب حل کرده و به مایع اضافه میکنیم اگر مایل به استفاده از فندق هستید در این زمان انرا اضافه کنید.
  3. خامه را تا حدی میزنیم که سبک شود نه اینکه فرم بگیرد ژلاتین را وقتی خنک شد اضافه کرده و خامه را میریزیم و 2 دقیقه میزنیم.
  4. حالا مواد را درون قالب ریخته و برای 2 تا 3 ساعت در یخچال میگذاریم …سپس با خامه و شکلات تزیین میکنیم نوش جان .

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 711 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد