شیرینی پروفیترول (نان خامه ای) با طعم خرده شکلات نعناعی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی پروفیترول (نان خامه ای) با طعم خرده شکلات نعناعی در منزل

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی پروفیترول (نان خامه ای) با طعم خرده شکلات نعناعی
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای پروفیترول

  • 6 قاشق غذاخوری کره
  • 3/4 پیمانه آب
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 پیمانه آرد
  • 3 عدد بزرگ تخم مرغ

برای سس شکلات

  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 پیمانه خامه پر چرب
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 150 گرم درشت خرد شده شکلات تلخ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. کره و آب و نمک را در یک روغن دان متوسط بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و گاهی هم بزنید تا کره آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد از 45 ثانیه مخلوط به صورت یک گلوله در می آید. 1 دقیقه دیگر آن را بپزید.
  3. خمیر را از ظرف خارج کنید و داخل کاسه ی یک همزن رومیزی قرار دهید و 1 تا 2 دقیقه با سرعت کم با سر پارویی بزنید تا کمی خنک شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام 1 دقیقه بزنید. همزن را متوقف کنید و دیواره های آن را بتراشید. مخلوط براق و یکدست و غلیظ خواهد بود اما قابلیت ریخته شدن را دارد.
  4. مخلوط را داخل یک قیف شیرینی پزی با نوک 1 سانتی متری بریزید.
  5. با قیف مقادیری از خمیر را به شکل تپه های کوچک به عرض 3 سانتی متر و ارتفاع 2.5 سانتی متر داخل سینی های که آماده کرده اید بریزید.
  6. سینی را در فر قرار دهید و 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که پروفیترول ها پف کنند و کاملاً بپزند و قهوه ای طلایی شوند به پخت ادامه دهید. پروفیترول ها را از فر خارج کنید و بگذارید در سینی بمانند تا کاملاً خنک شوند.
  7. سس شکلات را درست کنید.
  8. شکر را به صورت یک لایه کف یک روغن دان متوسط بریزید. شکر را روی حرارت متوسط قرار دهید و بپزید تا شروع به آب شدن کند و قهوه ای طلایی شود. آن را هم نزنید، فقط ظرف را بچرخانید تا یکدست بپزد.
  9. وقتی شکر آب شد و رنگ کهربایی پررنگ پیدا کرد، آن را از روی شعله بردارید و خامه را اضافه کنید. مخلوط غل غل می کند و صدا می دهد که مشکلی نیست. ظرف را دوباره روی شعله ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر های باقی مانده آب شوند. ظرف را از روی شعله بردارید و نمک و شکلات خرد شده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. مخلوط را کنار بگذارید ولی آن را گرم نگه دارید.
  10. برای سر هم کردن دسر، هر پروفیترول را نصف کنید. روی یک نصفه ی آن یک اسکوپ کوچک بستنی قرار دهید و نصفه ی دوم پروفیترول را روی آن بگذارید و سس شکلات گرم را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید. 

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد