پیتزای کینوای لقمه ای

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه پیتزای کینوای لقمه ای 

خیلی آسان
ارزان

پیتزای کینوای لقمه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای خمیر

  • 3/4 پیمانه خام کینوا
  • 1/4 پیمانه آب
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

برای روی پیتزا

  • 1/2 پیمانه سس پیتزا
  • 1/2 پیمانه رنده شده پنیر موزارلا
  • 12 برش حلقه ای پپرونی

طرز تهیه

  1. کینوا را 6 تا 8 ساعت خیس کنید.
  2. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت داغ کنید. کف یک قالب مافین 12 تایی را کاغذ بیندازید و وسط هر کاسه ¼ قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روغن را با قاشق به دیواره ها و کف کاسه بمالید.
  3. کینوا را آبکش کنید سپس در مخلوط کن بریزید. باقی مواد خمیر (باید 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده باشد) را اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا یکدست و خامه ای شود. مخلوط باید شبیه خمیر پن کیک غلیظ باشد.
  4. 1 قاشق غذاخوری از خمیر را داخل هر کاسه ی قالب بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید. قالب را خارج کنید و خمیر ها را داخل یک سینی فر برگردانید و 5 تا 10 دقیقه دیگر تا قهوه ای شوند و لبه ها برشته شود در فر بپزید.
  5. سینی را از فر خارج کنید و روی هر خمیر پیتزا 1 قاشق چایخوری سس بمالید. یک لایه پنیر و بعد یک برش پپرونی هم اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تا پنیر آب شود و شروع به برشته شدن کند در فر بپزید.
  6. سینی را از فر خارج کنید و بگذارید مینی پیتزا ها چند دقیقه در سینی بمانند و خنک شوند. سپس آنها را با انواع سبزی، فلفل ورقه ای، پنیر رنده شده و مواد دلخواه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : superhealthykids.com

Copyright (C) :superhealthykids.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی