حریره ارزن و دارچین با انجیر تازه

فصل: 
توسط
Featured Chef Nadia :::> eatbetternotless.com

طرزتهیه ومواد لازم حریره ارزن و دارچین با انجیر تازه و کرنبری و آجیل بو داده

آسان
تقریبا ارزان

حریره ارزن و دارچین با انجیر تازه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای حریره

  • 200 میلی لیتر آب
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 4 قاشق غذاخوری ارزن
  • 100 میلی لیتر شیر دلخواه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 2 قاشق چایخوری شیرین کننده دلخواه
  • 1 قاشق غذاخوری کره بادام

برای روی حریره

  • 2 عدد انجیر تازه
  • 1 قاشق غذاخوری کرنبری بدون شکر
  • 3 قاشق چایخوری پسته خرد شده
  • 3 قاشق چایخوری گردو خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری شیرین کننده دلخواه

طرز تهیه

  1. آب و نمک را جوش بیاورید و ارزن را اضافه کنید و 12 تا 14 دقیقه روی شعله متوسط بپزید.
  2. باقی مواد حریره را اضافه کنید و خوب هم بزنید و شعله را کمی کم کنید و 4 تا 5 دقیقه ی دیگر بپزید.
  3. پسته و گردوی خرد شده را در یک تابه بریزید و کمی عسل روی آنها بریزید و چند دقیقه روی شعله متوسط بو بدهید تا قهوه ای طلایی شوند. ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید مغزها خنک شوند.
  4. در صورت تمایل کمی دیگر شیر در حریره بریزید و آن را در کاسه بکشید.
  5. انجیر ها را چهار قسمت کنید و به همراه کرنبری و آجیل بوداده روی حریره بریزید. در صورت تمایل کمی عسل هم روی آن بچکانید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 110 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد