حریره ارزن با شیر فندوق و قهوه با بلوبری و شکلات

فصل: 
توسط
Featured Chef Nadia :::> eatbetternotless-com

طرزتهیه ومواد لازم حریره ارزن با شیر فندوق و قهوه با بلوبری و شکلات

آسان
تقریبا ارزان

حریره ارزن با شیر فندوق و قهوه با بلوبری و شکلات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

حریره ارزن با شیر فندوق و قهوه با بلوبری و شکلات

  • 200 میلی لیتر آب
  • 30 سی سی اسپرسو
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 4 قاشق غذاخوری ارزن
  • 200 میلی لیتر شیر فندوق یا بادام
  • 2 قاشق چایخوری شکر شکوفه نارگیل یا شیره افرا 2 الی 3 قاشق
  • 100 میلی لیتر شیر فندوق یا بادام
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 مشت بلوبری تازه
  • 1 قاشق چایخوری مغز دانه کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری شکلات خام برند یا خرده شکلات تلخ
  • 1 قاشق چایخوری فندوق بو داده و خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری کره بادام زمینی یا بادام 1 الی 2

طرز تهیه

  1. آب و اسپرسو و نمک را در یک روغن دان بریزید تا جوش بیاید. ارزن را اضافه کنید و شعله را کم کنید و بگذارید 5 تا 7 دقیقه بپزد.
  2. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید و باقی مواد حریره را اضافه کنید. شعله را کم کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد و گاهی هم بزنید. بسته به غلظت کمی دیگر شیر اضافه کنید تا حریره خامه ای تر شود.
  3. حریره را در یک کاسه بریزید و شکلات را اضافه کنید و یک بار هم بزنید تا شکلات کمی آب شود. بلوبری و مغز دانه کاکائو و کره گیاهی و فندوق را روی حریره بریزید.
  4. شیر فندق و دارچین و شکر را مخلوط کنید و روی حریره گرم بریزید و سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 137 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد