میکادو

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم میکادوبدون نیاز به فر

آسان
تقریبا ارزان

میکادو
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

میکادو

  • 4 ورق برگ مخصوص میکادو
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 پیمانه روغن جامد ( یا مخلوط کره و روغن ) میتونید حداقل یک سوم از مقدار روغن رو روغن مایع هم بزنید ولی روغن یا کره رو حذف نکنید چون باعث انسجام و چسبندگی لایه های میکادو میشه
  • 1/5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1 پیمانه پودر قند
  • 3 قاشق غذاخوری ارده
  • 1/2 پیمانه پودر نارگیل نرم یا انواع مغز ها
  • وانیل یا اسانس کمی

طرز تهیه

  1. آرد را روی حرارت ملایم درون یک تابه تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد.سپس روغن را به آرد داغ اضافه کرده از روی شعله برداشته هم میزنیم تا روغن آب شده و با آرد مخلوط شود.
  2. حالا پودر کاکائو و پودر قند را افزوده خوب مخلوط میکنیم.در آخر ارده و اسانس و پودرنارگیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
  3. اولین برگ میکادو را روی میز کار قرار داده 1/3 از مواد را روی آن ریخته و با کارد یا پالت تمام سطح نان را پوشش میدهیم و سپس برگه دوم را روی آن قرار داده و هر دو کف دست را روی نان قرار میدهیم و خوب فشار میدهیم تا بهم بچسبند(دقت کنید فشار خیلی زیاد نباشد که نان بشکند و خرد شود و کم هم نباشد شد این فشار باعث میشه که موادتون که هنوز گرم و روان هستش در خلل و فرج و شبکه های نان فرو برود و شیرینی شما موقع برش از هم جدا نشود)
  4. حالا 1/3 دیگر از مواد را روی لایه دوم نان ریخته و مثل بار اول پخش کرده لایه سوم نان را روی آن گذاشته و دوباره فشرده میکنیم و باقی مواد را روی لایه سوم نان ریخته و پخش کرده و لایه چهارم نان را روی آن قرار داده و باز هم مرحله فشرده کردن را انجام دهید . (من ۵ لایه گذاشتم )
  5. حالا میکادو را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود ( برای این کار عجله نکنید و 1 ساعت فرصت را به شیرینی بدهید تا نتیجه عالی شوددر صورت تمایل میتوانید کمی شکلات ساده را به روش بن ماری ذوب کرده و روی سطح نان را خطوط در هم و نامنظم شکلات بریزید بعد درون یخچال قرار دهید.
  6. بعد از 1 ساعت میکادو را از یخچال خارج کرده و به دلخواه برش بزنید( برش ترجیحا با چاقوی اره ای باشه بهتره)

یاداشت دستور تهیه

دیگه اگه توی قنادی ها دقت کرده باشین میکادوی سفید رنگ هم داریم . اگه دلتون میخواد سفیدش رو هم درست کنیین . کاری نداره پودر کاکائو را حذف کنید و به جای اون از 2 قاشق سوپخوری شیر خشک استفاده کنید و حتما از پودر نارگیل و کمی اسانس نارگیل در شیرینی استفاده کنید و با شکلات سفید تزیینش کنید

برای اینکه لایه ها بهم بچسبن بهتره یه وزنه سنگین مثل یه سینی سنگین وزن روی میکادوها قرار بدین

با سه برابر دستور دو بار میکادو درست کردم هر بار با 5 ورق میکادو یعنی میکادو من بجای 4 ورق 5 ورق داشت من بعد از در آوردن از یخچال حدود 200 گرم شکلات شیری رو با مقداری روغن مایع بن ماری کردم بعد روی میکادو با پالت صاف کردم و با خط انداز خامه روی شکلات رو خط انداختم و گذاشتم شکلات تو دمای محیط ببنده شکلات اگر داخل یخچال ببنده موقع برش زدن خورد میشه پس بهتره در دمای محیط شکلات ببنده بعد با چاقوی تیز میکادو رو برش می زنیم .

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 300 کیلو کالری

نظر

5
سه شنبه, 11 دی 1397
سلام ممنون بابت دستورتون این 300 کالری برای هردونه میکاد...
مشاهده کامل نظر >>
- سارا

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد