رولت مکزیکی

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داوودی

طرزتهیه رولت مکزیکی مواد لازم رولت مکزیکی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

رولت مکزیکی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

رولت کارگاهی

  • 180 عدد تخم مرغ 6 شانه (180عدد)
  • 3500 گرم شکر
  • 4500 گرم آرد قنادی
  • 1 کیلوگرم شربت
  • 1 قاشق سوپ خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق سوپ خوری وانیل

رولت خانگی

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 120 گرم شکر یا پودر قند
  • 130 گرم آرد
  • 10 گرم شربت
  • 1 نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • وانیل مقداری

تخته ای کارگاهی

  • 180 عدد تخم مرغ 6 شانه (180عدد)
  • 4500 گرم شکر
  • 4500 گرم آرد معمولی
  • 1 کیلوگرم آرد ذرت
  • 1 کیلوگرم آب خنک
  • 100 گرم شربت
  • 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • وانیل یا اسانس مقداری

تخته ای خانگی

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 150 گرم شکر
  • 130 گرم آرد معمولی
  • 50 گرم آرد ذرت
  • 1 قاشق سوپ خوری بکینگ پودر
  • وانیل و اسانس مقداری

کرم دانمارکی

  • 10 کیلوگرم شیر یا آب
  • 5 کیلوگرم شکر
  • 1500 گرم آرد معمولی
  • 1 کیلوگرم آرد ذرت
  • 1 قاشق سوپ خوری وانیل

طرز تهیه

  1. طرز تهیه رولت (کارگاهی و خانگی): زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را داخل همزن تمیز ریخته و با دور تند همزن می زنیم تا پف کند و مثل خامه ی فرم گرفته شود. سپس شکر را اضافه کرده و با همان سرعت به همزدن ادامه می دهیم. بعد از چند دقیقه سرعت همزن را کم کرده و زرده ها را به فاصله ی 30 ثانیه از یکدیگر به مخلوط سفیده اضافه می کنیم
  2. همزن را خاموش کرده وشربت را اضافه می کنیم وهم می زنیم. آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافهن کرده و هم می زنیم. دقت کنید تسمه نشود. با قلمو کف سینی را بصورت ضربدر چرب کرده و کاغذ انداخته و از خمیر روی کاغذ ریخته و با پالت روی آن را صاف می کنیم. ضخامت خمیر در حدود یک سانت می باشد تا رولت بعد از پخت ضخیم نباشد و در رول کردن به مشکل برنخورید و رولت نشکند. داخل فر با درجه بالا قرار می دهیم
  3. (کارگاهی 400 و خونگی هم بالاترین درجه). داخل رولت از شربت استفاده شده و همچنین نازک هم پهن شده پس خیلی زود رنگ می گیرد (در حدود 8-10 دقیقه).بعداز پخته شدن در حالی که رولت ها هنوز خنک نشده است، آنها را روی هم و داخل پلاستیک قرار می دهیم. در منزل می تونید لای یک حوله رولت را رول کنید که بعد از خنک شدن نشکند (البته طبق دستوری که قبلا در کانال قرار داده ایم نیز می توانید رولت را خنک کنید)
  4. طرز تهیه تخته ای (اسفنجی) کارگاهی:طرز تهیه اسفنجی نیز طبق رولت می باشد با این تفاوت که، کف سینی را کاغذ انداخته، دیواره ها را چرب کرده و تا سه چهارم سینی را از مواد پر می کنیم. داخل فر از قبل گرم شده به دمای 200 درجه ی سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان داخل خمیر فرو کرده، اگه خمیر به خلال دندان نچسبید و خلال تمیز از داخل خمیر خارج شد، یعنی کیک پخته در غیر اینصورت اجازه می دهیم تا پخت کامل شود (این زمان به خاطر متفاوت بودن فرهای خونگی تقریبی است و زمان پخت به فر شما بستگی دارد)
  5. برای اینکه بتوانیم کیک اسفنجی را داخل رولت قرار دهیم نیاز به کرم داریم که کیک اسفنجی روی رولت بچسبد. برای این منظور می توانید از کرمفیل استفاده کنید در غیر اینصورت از کرم دانمارکی استفاده کنید
  6. داخل ظرفی تمام شیر و نصف شکر را ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آردها را الک کرده و با نصفه ی دیگر شکر داخل ظرف ریخته تا با شیر مخلوط شود و مدام هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست آید و خوب بپزد و بعد از پخت به کناری گذاشته تا خنک شود.
  7. طرز تهیه رولت مکزیکی:تخته ای را از وسط بصورت افقی برش داده، با کرمفیل یا کرم جفت می کنیم و روی هم فشار می دهیم که کاملا پرس شود. سپس به عرض 5 سانت برش داده (طول آن به اندازه ی رولت باشد). کاغذ رولت را جدا کرده و روی آن کرمفیل یا کرم دانمارکی زده و از تخته ای های جفت شده روی آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم. دوباره لای کاغذ پیچیده و به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب خودش را بگیرد. سپس از لای کاغذ خارج کرده و روی آن بریلو با طعم و رنگ های متفاوت زده و مثل رولت برش میزنیم

یاداشت دستور تهیه

تخم مرغ باید خنک باشد.
برای اینکه مکزیکی زیباتری داشته باشید، میتوانید نصف تخته ای ها را کاکائو زده و موقع جفت کردن از هردو رنگ استفاده کرده که بشکل شطرنجی در 
بیاید.برای اینکه رولت کاکائویی داشته باشید، از آرد کم کرده و به همان مقدار کاکائو اضافه کنید. کاکائو را با روغن مایع مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.می توانیدروغن مایع و پودر

کاکائو، گردو و کشمش نیز بزنید که بازهم سلیقه ای می باشد.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 600 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد