مسقطي شیرازی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم مسقطي شیرازی

آسان
تقریبا ارزان

مسقطي شیرازی

دستور غذایی های مشابه

زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 5ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مسقطي شیرازی

  • 1/2 پیمانه نشاسته
  • 7 پیمانه آب
  • 2 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه روغن مایع
  • خلال بادام به مقدار لازم
  • خلال پسته به مقدار لازم
  • زعفران آب کرده به مقدار لازم
  • 1/4 پیمانه گلاب
  • هل به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا نشاسته رابا مقداري آب سرد حل كرده وبعد از يك ساعت آب آن را خالي ميكنيم وبا 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس 5 پیمانه آب باقیمانده را با شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد.
  2. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش می ریزیم و دایم هم می زنیم تا غلظت فرنی را بدست آورد، بعد می گذاریم دو ساعت این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم.
  3. بعد مغز هل را اضافه کرده و بعد از 2 ساعت دیگر خلال بادام ، خلال پسته و زعفران دم شده را به مواد اضافه می کنیم. 15 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه ميكنيم و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و، سپس ظرف مورد نظر را كمي چرب ميكنيم و مسقطی را داخل آن ميريزيم و می گذاریم تا سرد شود
  4. بعد برش می ميزنيم اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم وآب آن تخليه شود ترشی آن گرفته می شود. این مسقطی حدود 2الی 3 ماه داخل فريزر قابل نگهداری است.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 332 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد