کوفته چاشنی دار همدانی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کوفته چاشنی دار همدانی

مشکل
تقریبا گران

کوفته چاشنی دار همدانی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

کوفته چاشنی دار همدانی

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
  • 1 پیمانه لپه پخته و چرخ شده
  • 3 عدد پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد متوسط یا یک عدد بزرگ
  • 2 عدد تخم مرغ کوچک یا یک عدد بزرگ
  • 1/2 پیمانه آرد نخودچی
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک وفلفل
  • 1/2 پیمانه روغن برای سرخ کردن

داخل کوفته

  • 1/2 پیمانه گردوی خرد شده
  • 1/2 پیمانه کشمش
  • 3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ

سس کوفته

  • 2 پیمانه استاک یا آب مرغ یا آب معمولی
  • 1/3 پیمانه شکر
  • 1/3 پیمانه سرکه سفید
  • 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه

  1. گوشت چرخ کرده را با نمک و پیاز رنده شده کاملا ورز دهید تا چسبنده شود، سپس به ترتیب لپه، آرد نخودچی، فلفل ودارچین و تخم مرغ را اضافه و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا مواد یکدست شده و کشدار شود.(میتوانیم مواد را به جای ورز دادن در غذا ساز ریخته و کمی چرخ بدهیم) مواد را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید هر کدام را مثل کاسه در دست شکل دهید و داخل آنرا با مقداری گردو وکشمش و پیاز داغ پر کنید و با دقت بپیچید و کاملا در دست گرد کنید.
  2. دستتان را حتما با آب مرطوب کنید تا تَرَکی روی کوفته باقی نماند. کوفته ها را برای حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. در این فاصله سس را آماده کنید.
  3. در قابلمه ای مناسب دو،سه قاشق روغن بریزید. پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده وتفت دهید‌ نمک و فلفل، دارچین،سرکه، شکر و آب یا آب مرغ راهم اضافه کنید و بگذارید به جوش آید، سپس کوفته های سرخ شده را یکی یکی اضافه کنید و نیم ساعت تا 45 دقیقه با حرارت ملایم زمان دهید تا کوفته ها بپزند وسس غلیظ شود.
  4. میزان شیرینی سس بستگی به ذائقه شما دارد ودر صورت تمایل میتوانید اواخر پخت آلو بخارا را هم به سس کوفته اضافه کنید تا مزه ملس و خوبی به سس شما بدهد.
  5.  

یاداشت دستور تهیه

بعد از رنده کردن پیاز با دستگاه غذاساز یا چرخ کردنش حتما آب پیاز رو بگیرید 
من لپه رو از چرخ گوشت رد میکنم بعد همه مواد رو که مخلوط کردم یک دور چرخش میکنم تا کاملا یکدست بشه بعد حدود ۱۰ دقیقه ورزش میدم تا کشدار و منسجم بشه،برای سرخ کردن کوفته ها و جلوگیری از شکفته شدنشون حتما باید چند دقیقه اول کوفته رو داخل روغن بچرخونید که همه طرفش با هم جمع بشه اگر یک طرف کوفته توی روغن باشه و توی روغن نچرخونیدش قسمتی که از روغن بیرونه از خطی که توی روغنه ترک میخوره و باز میشه

پس سرخ کردنش خیلی مهمه سعی کنید قابلمه کوچیک انتخاب کنید که نهایتا ۴ تا کوفته همزمان تو روغن باشن.
برای سس کوفته اگر آب مرغ نداشتید میتونید از عصاره مرغ یا همون قرص سوپ استفاده کنید ولی نمک رو حذف کنید چون خودش نمک داره میزان شکر و سرکه رو هم طبق دائقه خودتون تغییر بدید یا کلا حذفش کنید و با آلو بهش طعم بدید. 
پیشنهاد: برای مهمونیاتون میتونید این کوفته خوشمزه رو از دو روز قبل درست کنید سرخ کنید بعد که کاملا خنک شدن توی ظرف درار بچینید و روز مهمونی فقط سس کوفته رو درست کنید و کوفته ها رو توی سس بندازید.نوش جان

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 410 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد