كوفته تبريز

فصل: 
Featured Chef Ashpazi_r_sh

طرزتهیه كوفته تبريز مواد لازم كوفته تبريز رسیپی كوفته تبريز

تقریبا مشکل
تقریبا گران

كوفته تبريز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

كوفته تبريزي

  • 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 1/2 لیوان برنج
  • 1 لیوان لپه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 5 قاشق غذاخوری سبزی کوفته
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران
  • مغز گردو به میزان لازم
  • زرشک به میزان لازم
  • آلو به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا باید سس کوفته تبریزی را آماده کنیم ، برای این منظور در یک قابلمه 4 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. حالا به ترتیب 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ ، 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه می کنیم.
  2. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد حرارت را کم می کنیم تا سس به آرامی آماده شود. بهتر است لپه را برای اینکه راحت تر پخته شود و نفخش برطرف شود از شب قبل در آب بخیسانیم.
  3. لپه را با مقداری آب در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد سپس با آب سرد آبکشی می کنیم. برنج را هم به همین صورت ميشوريم و آبکش می کنیم. در این مرحله نیمی از گوشت چرخ کرده را با لپه چرخ ميكنيم بابرنج مخلوط می کنیم.
  4. 1 عدد پیاز هم روی مواد رنده می کنیم . در مرحله بعد نصف دیگر گوشت را به همراه 2 عدد تخم مرغ ، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم.
  5. حالا سبزی کوفته را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. مواد را باید خوب ورز دهیم ( مانند مایه کباب کوبیده ) تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. برای گرد كردن كوفته يك مقدار از مواد رو برداشته توي دست گرده كرده داخلش تخم مرغ ابپز يا الو گزاشته و اون قسمت رو جمع كرده توي دستتتت خب پيچ داده حالت ميدهيم تا شبيه توپ شود
  6. کوفته ها را به آرامی درون سسی که در مرحله اول درست کردیم می چینیم.
  7. نکته مهم در این مرحله این است که سس در زمانی که کوفته ها را می چینیم نباید بجوشد. پس از اینکه کوفته ها را داخل سس چیدیم اجازه می دهیم کوفته ها کمی خودشان را بگیرند سپس می چرخانیم تا تمام نقاط کوفته ها آغشته به سس شود.
  8. حدود 1 تا 2 ساعت نیاز است تا پخت کوفته ها کامل شود. پس از گذشت این مدت اگر آب سس زیاد بود حرارت را زیاد می کنیم تا آب اضافی سس تبخیر شود. پس از اینکه کوفته ها آماده شدند ، آنها را به آرامی به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم
  9. اجازه می دهیم کوفته ها کمی خنک شوند تا هنگام اضافه کردن سس از هم باز نشوند. پس از اینکه کوفته ها کمی خنک شدند باقیمانده سس را روی کوفته ها می ریزیم. در پایان می توانیم کوفته ها را با مقداری زرشک و مغز گردو تزیین کنیم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 850 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد