شیرینی مشهدی مربایی

فصل: 
توسط
Featured Chef پری

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی مشهدی مربایی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی مشهدی مربایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی مشهدی مربایی

  • 150 گرم مارگارین قنادی
  • 50 گرم پودر شکر (پودر قند آماده)
  • 300 گرم ارد 300 گرم
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپ خوری شربت بار یا عسل
  • 2 قاشق سوپ خوری شیر
  • 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 الی 4 قاشق
  • 1 قاشق غذاخوری مارمالاد

طرز تهیه

  1. ابتدا کره یا مارگارین رو به روش بن ماری اب میکنیم(هر از گاهی هم میزنیم تا دوغ کره یا مارگارین جدا نشه).پودر شکر رو روش الک میکنیم و مدت پنج دقیقه با همزن برقی میزنیم.
  2. زرده تخم مرغ و وانیل رو با مواد کره ای مخلوط کرده و خوب مخلوط میکنیم.
  3. شیر و شربت بار(یا عسل) رو به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
    ارد رو الک کرده و با مواد خوب مخلوط کرده(با قاشق,ورز نمیدیم)
  4. روغن مایع رو قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر یکدست بدست بیاد.نیم ساعت الی یک ساعت به خمیر استراحت میدیم(در نایلون فریزر در یخچال)
  5. به شکل دلخواه قالب زده و تو سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم.
    در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 الی 15دقیقه قرار میدیم.
  6. شیرینی ها رو که از فر در اوردیم اون قسمت هایی که میخواید روی کار قرار بگیره رو تا داغه با عسل یا شربت بار رومال میکنیم. و روش رو مغز دلخواه میپاشیم.(من اینکار و قبل گذاشتن تو فر انجام میدم)
    وقتی شیرینی ها خنک شد بینشون مارمالاد گذاشته و به صورت دلخواه تزیین میکنیم.
    نوش جان

یاداشت دستور تهیه

پیشنهاد میدم حتما امتحان کنیداین شیرینی بافت بسیار بسیارتردی داره

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 115 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد