ماقوت

فصل: 
توسط
Featured Chef محبوبه

طرزتهیه ومواد لازم ماقوت

آسان
تقریبا ارزان

ماقوت
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ماقوت

  • 2 لیوان آب 2 لیوان ( پیمانه )
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته گل
  • 1/3 لیوان شکر
  • 1/4 لیوان گلاب
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه

  1. به نظر من ماقوت خوب اونیه که مثل مسقطی کدر نباشه بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشه و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشه.
  2. آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
    نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.
    اگر هم نزنید یا یهو بریزید نشاسته گلوله می شود.
  3. چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
    حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران راهم قبلش در یکی دوقاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.
  4. در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید. 
  5. اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید. 
    وقتی سرد شد بمدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 225 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد