دسر میپل پیکن

فصل: 
توسط
Featured Chef راهروی

طرزتهیه ومواد لازم دسر میپل پیکن

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دسر میپل پیکن
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

دسر میپل پیکن

  • 250 گرم بيسكوئيت ساقه طلايي
  • 125 گرم كره

رويه اول

  • 1/5 قاشق سوپ خوری ژلاتين
  • 60 میلی لیتر آب سرد
  • 250 گرم پنيرماسكارپونه يا خامه اي
  • 50 گرم شكرقهوه اي
  • 300 گرم خامه قنادي
  • 1 پیمانه شيرعسل گرم
  • 1 پیمانه گردوي خرد شده

رويه دوم

  • 200 گرم شكلات تلخ يا شيري
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 1 قاشق چایخوری ژلاتين
  • 1/4 پیمانه اب سرد

رويه سوم

  • 100 میلی لیتر شير
  • 160 میلی لیتر خامه
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر نسكافه
  • 1 قاشق سوپ خوری ژلاتين
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر قند
  • 1/2 پیمانه اب سرد

طرز تهیه

  1. داخل قالب كمربندي 28 يا 26 سانت فويل يا كيسه پلاستيكي كشيده ديواره هاي قالب را چرب مى كنيم
    بيسكويت را پودر كرده و با كره به دماي محيط رسيده مخلوط مى كنيم و كف قالب ريخته و به طور يكنواخت پرس مى كنيم
  2. حالا مواداصلي دسر:
    پودرژلاتين را با اب سرد مخلوط مي كنيم و به صورت بن ماري اب مي كنيم
    پنير خامه اي يا ماسكارپونه را با خامه مخلوط كرده باهمزن مى زنيم تا يكدست شود سپس شكر قهوه اي نرم را اضافه مى كنيم و با همزن مي زنيم تا مخلوط شوند
  3. شيرعسل را اضافه مى كنيم هم زده و ژلاتين حل شده گرم را اضافه مي كنيم و همه مواد را مخلوط مى كنيم
    نصف مايه ي پنيري را روي پايه ي كراست داخل قالب ميريزيم و به طور يكنواخت پهن مى كنيم
    گردوي خرد شده را روي مواد پنيري مى ريزيم و بقيه مواد را روي گردو ريخته و صاف مي كنيم و در بخچال قرار مي دهيم تا گرفته تا كمي بسته شود 
  4. طرز تهيه مواد رويه دوم 
    شكلات خرد شده و خامه را مخلوط كرده روي بخار اب قرار مي دهيم تا كاملا حل شده و وسس يكنواختي بدست آید ژلاتين را با اب سرد مخلوط كنيد و به صورت بن ماري اب كنيد سپس ژلاتين حل شده را به شكلات اضافه كرده وخوب مخلوط مى كنيم و سس اماده را روي مواد دسر ميريزيم و مجدداً داخل يخچال قرار مي دهيم تا دير كاملا بسته شود ( پنج ساعت) 
  5. طرز تهيه مواد رويي سوم : شير و خامه و پودر قند را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا داغ شود ولي نجوشد مواد را از روي حرارت برمي داريم نسكافه را اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم و ژلاتين حل شده اضافه كرده و همه مواد را مخلوط مي كنيم داخل قالب مورد نظر ريخته و در يخچال قرار مي دهيم 
  6. بعداز بسته شدن دسر از يخچال خارج مي كنيم و از قالب جدا كرده روي دسر قرار مي دهيم
    قالب را از دور دسر باز مي كنيم و دسر را با كمك نايلون يا فويل روي طرف مورد نظر قرار مي دهيم و با خامه فرم گرفته تزيين مي كنيم... من خامه نزدم چون دیگه به نظرم خیلی سنگین میشد

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 531 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد