مانیکوتی پخته

گروه: 
فصل: 
توسط

مانیکوتی پخته (مانیکوتی از دسته پاستا ها و مثل ماکارونی است)

تقریبا مشکل
تقریبا گران

مانیکوتی پخته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 1 نفر

  • 200 گرم گوجه پوست گرفته شده
  • 200 گرم گوجه له شده
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 3 عدد سیر ریز شده متوسط
  • 1/2 قاشق چای خوری پولک های فلفل قرمز، اختیاری
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 3 فنجان پنیر خامه ای ریکوتا
  • 80 گرم پنیر پارمسان رنده شده (حدود 2 فنجان)
  • 160 گرم پنیر موزارلا رنده شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 2 قاشق چای خوری برگ جعفری تازه (یا 2 1/2 قاش چای خوری جعفری خشک شده)
  • 2 قاشق چای خوری ریحان تازه تکه شده
  • 16 عدد رشته لازانیا

طرز تهیه

  1. قفسه فر را در وسط قرار داده و فر را تا 375 درجه گرم کنید.
  2. روغن، سیر، و پولک های فلفل را در یک ماهی تابه بزرگ با شعله متوسط داغ کرده تا خوشبو شده اما قهوه ای نشوند، 1-2 دقیقه. گوجه ها، ریحان و 1/2 قاشق چای خوری نمک را ریخته و ادامه دهید تا کمی ضخیم شوند، حدود 15 دقیقه.
  3. در یک کاسه متوسط ریکوتا، 1 فنجان پنیر پارمسان، پنیر موزارلا، تخم مرغ ها، نمک، فلفل، و سبزیجات را ریخته و کنار بگذارید.
  4. برای جمع کردن،3 سانت آب جوش را در یک ظرف آشپزی ریخته و رشته های لازانیا را یکی یکی اضافه کنید. بگذارید رشته ها جوشیده تا نرم شوند، حدود 5 دقیقه، و سپس رشته ها را با نوک چاقوی تیز جدا کرده که به هم نچسبند. رشته ها را از آب بیرون کشیده وبر روی تخته قرار دهید، آب ظرف را دور ریخته و آن را خشک کنید.
  5. در کف ظرف آشپزی به طور یکسان 1 1/2 فنجان سس بریزید. با قاشق سوپ خوری،1/4 فنجان مخلوط پنیری را به طور یکسان بر روی رشته ها ریخته تا 3 چهارم آن ها را فراگیرد. رشته ها را به شکل لوله بپیچانید و در یک ظرف آشپزی قرار دهید. (بایستی 8 مانیکوتی در هر ردیف قرارا دهید تا 16 عدد در یک ظرف قرار گیرند) روی آن را به طور مساوی از سس باقیمانده بزنید تا پاستا کاملا پوشیده شود.
  6. مانیکوتی را بافویل آلومینیوم بپوشانید. تا هنگم حباب زدن پخت کرده، حدود 40 دقیقه و سپس فویل را بردارید. از 1 فنجان باقیمانده پارمسان بر روی مانی کاتی به طور مساوی بریزید. تا هنگام قهوه ای شدن پنیر پخت کنید، حدود 6-7 دقیقه. از فر در آورده و بگذارید قبل از میل کردن 15 دقیقه خنک شود.
  7. مانیکوتی را می توان تا قبل از پخت آماده کرد و سپس با یک برگ کاغذ آشپزی آن را پوشاند و فویل آلومینیمی را نیز پیچانده و تا حد اکثر 3 روز رد یخچال و یا 1 ماه در فریز قرار گیرد. (در صورت فریز کردن، برای 1 تا 2 روز مانیکوتی را در یخچال بگذارید تا یخ آن ذوب شود) برای پخت، کاغذ آشپزی را برداشته، فویل آلومینیومی را عوض کرده و زمان پخت را به 1 تا 1 1/4 ساعت افزایش دهید.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد