اسموتی انبه و ماکا با تمشک گرم و بادام بو داده

فصل: 
توسط
Featured Chef Nadia :::> eatbetternotless.com

طرزتهیه و مواد لازم اسموتی انبه و ماکا با تمشک گرم و بادام بو داده

آسان
تقریبا ارزان

اسموتی انبه و ماکا با تمشک گرم و بادام بو داده
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای اسموتی انبه

  • 2 عدد انبه کاملاً رسیده
  • 1/5 لیتر شیر سویا یا بادام
  • 1 قاشق چایخوری پودر ماکا 1 الی 2 قاشق
  • 1/5 قاشق غذاخوری شیرین کننده طبیعی
  • 12 عدد یخ مکعبی

برای تمشک گرم

  • 250 گرم تمشک
  • 1/5 قاشق غذاخوری شیرین کننده طبیعی

جهت تزئین

  • 2 قاشق غذاخوری بادام بوداده و خرد شده
  • 1/2 فنجان تمشک تازه
  • 1/2 فنچان توت فرنگی تازه

طرز تهیه

  1. بادام را 15 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود در فر با دمای 160 درجه سانتی گراد بو بدهید. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود سپس خرد کنید.
  2. تمشک را در یک قابلمه روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و با چنگال کمی له کنید.
  3. انبه را پوست بکنید و خرد کنید. آن را به همراه شیر و پودر مکا و شیرین کننده و یخ در مخلوط کن بریزید و 3 تا 4 دقیقه بزنید تا یکدست و غلیظ و خامه ای شود.
  4. اسموتی انبه را در کاسه بریزید و روی آن را با تمشک گرم و توت تازه تزئین کنید و کمی بادام خرد شده روی آن بریزید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 120 کیلو کالری
  • پروتئین: 8گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد