مرنگ مانگو پاوالوا

فصل: 
توسط
Featured Chef فراست

طرزتهیه ومواد لازم مرنگ مانگو پاوالوا

تقریبا مشکل
تقریبا گران

مرنگ مانگو پاوالوا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مرنگ مانگو پاوالوا

  • 6 عدد سفیده تخم مرغ 6 عدد حدود 225 گرم
  • 325 گرم شکر دانه ریز
  • 50 گرم پودر فندق نرم
  • 1 قاشق سوپ خوری آرد ذرت
  • 2 قاشق سوپ خوری سرکه سفید

کرم

  • 200 گرم خامه
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر قند
  • 250 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 2 عدد انبه

طرز تهیه

  1. فر را با درجه 110 روشن کنید، یک قالب 30 سانتی را چرب کرده و کاغذ بیندازید. 
    سفیده را فرم دهید، بعد شکر را آرام آرام اضافه کنید، هم بزنید تا زمانی که سفیده کاملا فرم بگیرد و شکر داخل آن حل شود. 
  2. پودر فندق، آرد ذرت و سرکه را به مخلوط سفیده اضافه کنید.مواد را در قالب بریزید و برای 1.30 ساعت بپزید. سپس درآورید و بگذارید خنک شود. 
  3. کرم : پنیرماسکارپونه ، خامه و پودر قند را بزنید تا فرم بگیرد، درون قیف بریزید، روی پاوالوا شکوفه بزنید و با انبه روی آن را تزیین کنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 488 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد