دسر انبه و نارگیل و تخم شربتی

فصل: 
توسط
Featured Chef Anjali :::> vegetariangastronomy-com

طرزتهیه ومواد لازم دسر انبه و نارگیل و تخم شربتی

آسان
تقریبا ارزان

دسر انبه و نارگیل و تخم شربتی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

دسر انبه و نارگیل و تخم شربتی

  • 400 گرم شیرنارگیل
  • 6 قاشق غذاخوری تخم شربتی
  • 5 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده
  • 5 قاشق غذاخوری شیره افرا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

  1. شیرنارگیل،تخم شربتی،نارگیل رنده شده،شیره افرا و عصاره وانیل را درون یک کاسه بریزید و بخوبی هم بزنید.
    سپس بگذارید تا مخلوط به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
  2. سپس مجددا هم بزنید و روی آنرا بپوشانید و حداقل به مدت 3 ساعت درون یخچال بگذارید(برای نتیجه بهتر 1 شب درون یخچال بگذارید.)
  3. حدودا 15 دقیقه قبل از سرو،کاسه پودینگ را از یخچال خارج کنید.
  4. یک لایه از پودینگ را در کف لیوان یا ظرفی که میخواهید آن را سرو کنید،قرار دهید.سپس یک لایه انبه تازه روی آن قرار دهید و اینکار را انجام دهید تا آخرین لایه.لایه آخر باید انبه باشد.
  5. سپس روی آن کمی نارگیل رنده شده ریخته و بلافاصله سرو کنید یا درون یخچال بگذارید تا برای زمان سرو آماده باشد.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 60 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد