مایع اسپاگتی خانگی

گروه: 
فصل: 
توسط

دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل مایع اسپاگتی خانگی

خیلی آسان
تقریبا ارزان

مایع اسپاگتی خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 22دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 فنجان پیاز بریده و تقسیم شده
  • 1 عدد قرمز بریده شده
  • 1 کیلوگرم گرم همبرگر (با گوشت 90%) و یا گوشت بوقلمون کم چرب
  • 5 عدد سیر ریز شده
  • 50 گرم رب گوجه
  • 1 قاشق چای خوری نمک سیر
  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 3 قاشق چای خوری پونه
  • 3 قاشق چای خوری ریحان
  • 1 1/2 قاشق چای خوری آویشن
  • 100 گرم گوجه فرنگی بریده شده به سبک ایتالیایی
  • 120 گرم گوجه له شده
  • 200 گرم قارچ تازه (اختیاری)
  • 2 قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • 1 1/2 فنجان گوشت معمولی گاو و یا آبگوشت آن
  • 2 عدد برگ بو
  • 2 قاشق غذا خوری سرکه کاجی (بالزامیک)

طرز تهیه

  1. روغن زیتون را با شعله متوسط داغ کنید. 1/2 پیاز ها را اضافه و تا کرد شدن و مقداری قهوه ای رنگ شدن آن سرخ کنید. سیر را ضافه و به مدت 1 دقیقه مدام به هم بزنید. گوشت را اضافه کرده و تا از بین رفتن رنگ قرمز آن سرخ کنید. آب و روغن گوشت را خالی کنید. باقی مانده پیاز ها و فلفل قرمز را در یک مخلوط کن هم زده تا نرم شوند. مخلوط را به سیر، پیاز ها و گوشت اضافه کرده و به هم بزنید تا ترکیب شوند و یک دقیقه دیگر سرخ کنید. رب گوجه و ادویه زده و برای یک دقیقه دیگر سرخ کرده و به هم زده تا ترکیب شوند. گوجه فرنگی ها، آبگوشت و شکر (و در صورت استفاده قراچ ها) را اضافه کنید. تا هنگام ترکیب شدن به هم زده و برگ بو ها را نیز بریزید.
  2. بگذارید تا بجوشند و سپس شعله را کم کنید و در این دما 1 ساعت  سرخ کرده و گهگاه به هم بزنید. 15 دقیقه قبل از سرو کردن، سرکه بالزامیک را نیز اضافه کنید.
  3. ترجمه شده از سايت :melskitchencafe.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد