ماكارون

فصل: 
توسط
Featured Chef Moki Food

طرز تهیه ماكارون مواد لازم ماكارون تهیه درمنزل ماكارون

تقریبا مشکل
تقریبا گران

ماكارون

دستور غذایی های مشابه

زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ماكارون

  • 140 گرم پودر بادام
  • 90 گرم پودر قند
  • 110 گرم شكر
  • 105 گرم سفيده تخم مرغ
  • 1 پنس نمک

كرم داخل ماكارون (باتر كرم)

  • 100 گرم پودر قند
  • 125 گرم كره
  • 100 گرم شكلات سفيد
  • 50 گرم خامه
  • اسانس دلخواه (من از پوست ليمو و كمى ابليمو استفاده كردم)

طرز تهیه

  1. اول پودر قند و پودر بادام را با هم مخلوط ميكنيم و يك بار اسياب ميكنيم و الك ميكنيم .
    در ظرفى شكر و سفيده را مخلوط ميكنيم و به صورت بن مارى حرارت ميديم و با دست هم ميزنيم تا وقتى كه شكر اب شود (براى امتحان كمى از مواد را وسط دو انگشت ميسابيم وقتى شكرى حس نشد) از رو حرارت بر ميداريم .
    بعد با همزن حسابى ميزنيم تا سفت شود و پف كند وقتى ظرف را برميگردانيم نريزد.
  2. در اين مرحله پودر بادام و قند را در 3 مرحله اضافه ميكنيم و ارام و دورانى با ليسك مخلوط ميكنيم تا تمام مواد مخلوط شود .
  3. در اين مرحله اگر خواستيم دو رنگ كنيم مايع را نصف كرده به هر كدام مقدارى رنگ ژله اى اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.
  4. مايع را در قيف ريخته و با يه ماسوله ساده وكمى بزرگ از مواد به صورت گرد گرد به اندازه 2 تومانى روى كاغذ روغنى ميريزيم و 20دقيقه استراحت ميدهيم .
  5. در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 درجه به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار ميدهيم.
    بعد از اماده شدن از فر خارج كرده ميگذاريم سرد شود و از روى كاغذ جدا ميكنيم و بينشان از كرم دلخواه ميگذاريم .
  6. خامه را داغ ميكنيم از روى حرارت بر ميداريم بعد شكلات را خرد كرده داخل خامه ميريزيم تا اب شود .
  7. كره كه دماى ان به دماى محيط رسيده را با پودر قند مخلوط ميكنيم و با همزن خوب ميزنيم تا سفيد و لطيف شود بعد مخلوط شكلات و اسانس را اضافه ميكنيم و تمام مواد را مخلوط ميكنيم و 10 دقيقه در يخچال قرار ميدهيم و بعد در قيف ريخته از مواد بين ماكارون ها ميگذاريم

یاداشت دستور تهیه

اندازه ها بايد كاملاً دقيق باشد .رنگ بايد ژله اى يا پودر باشد مايع نباشد.
بايد به حدى هم زد كه مايع از ليسك ارام و ادامه دار بريزد نه زياد سفت و نه زياد شل باشد.
بعد از اينكه مايع را در سينى ريختيم با دست به زير سينى ميكوبيم و سينى را روى ميز كار ميكوبيم تا حبابها خارج بشن -ماكارون ممكنه با دفعه اول و دوم خوب در نياد بايد چندين با تمرين كرد تا قلقش دستون بياد .
اگر موادمون سفت باشه ماكارونها موقع پخت ترك ميخورن .
اگر مواد زياد شل بشه موقع پخت پف نميكنه .:بعد از اينكه مواد را روى كاغذ ريختيم ميزاريم نيم ساعت در محيط اشپزخانه استراحت كنه تا وقتى كه با انگشت تست ميكنيم از مواد به دست نچسبد .
 حرارت فرتون بايد دستتون بياد و زياد حرارت بالا نباشد معمولا با سيلكون مدت طولانى ميخواد و بدون سيلكون كمتر .اگر فرتون گازى هست حتماً يك قاشقق چوبى لاى درش بزاريد تا هوا بچرخه .

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 698 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد