لوز شیرعسلی

فصل: 
توسط
Featured Chef سمانه

طرزتهیه ومواد لازم لوز شیرعسلی

مشکل
تقریبا گران

لوز شیرعسلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

لوز شیرعسلی

  • 150 گرم شكلات سفيد رنده شده
  • 100 گرم پودر قند الک شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودرهل
  • 150 گرم شيرعسلي
  • 120 گرم پودربادام
  • 120 گرم پودر پسته

جهت تزیین

  • 200 گرم شکلات سفید

طرز تهیه

  1. 150 گرم شكلات سفيد را به صورت بن ماري ذوب كنید. پودر قند, پودرهل و شيرعسلي را به آن افزوده ومخلوط كنيد. دویست گرم آن را به پودر بادام و مابقي را به پودر پسته اضافه كنيد. حتي ميتوانيد كمي زعفران دم كرده به مواد بادامي اضافه كنيد. بعد این خمیر را به اندازه کمی كوچكتر از قالبتان شكل داده و بذاريد استراحت كند (من به شكل دايره كردم).
    اکنون برای درست کردن لوزها میتوانید از چند روش استفاده کنید.
  2. روش اول (روشی که من استفاده کردم):
    دویست گرم شکلات را بن ماری کنید. داخل قالب سیلیکونی (به شکل گل رز) مقداری شکلات آب شده را می ریزیم و دیواره ها را به شکلات آغشته کرده، قالب را بر می گردانیم تا شکلات اضافی آن گرفته شود. قالب را در یخچال می گذاریم تا شکلات ببندد. از یخچال خارج کرده و دوباره این کار را تکرار می کنیم (به همه جای قالب شکلات می زنیم در یخچال می گذاریم تا ببندد).
  3. از یخچال خارج کرده و از مواد لوز گلوله ای برداشته ،داخل قالب می گذاریم تا پرس شود ولی از سر قالب کمی خالی بماند. سپس کمی شکلات ذوب شده روی سطح آن بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد. سپس به راحتی آنها را از قالب درآورید و سرو کنید.
  4. روش دوم:
    مواد لوز را روی کاغذ روغنی ،با وردنه باز کرده و قالب می زنیم و با شکلات تزیین می کنیم.
  5. روش سوم:
    با دست گلوله کرده درون شکلات انداخته و با پودر پسته تزیین می کنیم.
  6. روش چهارم:
    درون سینی نایلون انداخته، خمیر را درون سینی فشرده کرده در یخچال خنک می کنیم.
    با چاقو به روش لوزی برش داده رویش را با شکلات سفید و پودر پسته تزیین می کنیم.

یاداشت دستور تهیه

اگر خمیر سفت شد با چند قاشق شیر عسلی خمیر را نرم می کنیم و اگر شل بود، پودر بادام اضافه می کنیم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 180 کیلو کالری

نظر

5
چهارشنبه, 09 خرداد 1397
سلام وقتتون بخیر.شکلات آب شده رو روی پودر بادام میریزیم...
مشاهده کامل نظر >>
- منیژه

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد