شکلات داغ بدون لبنیات

گروه: 
فصل: 
توسط

این شکلات داغ که با استفاده از بادام هندی خیس خورده تهیه می شود بی آنکه لبنیات در آن ریخته باشید کاملاً حالت خامه ای دارد. طعم آن مانند شکلات تلخ است و شیرینی کمی دارد.

آسان
تقریبا ارزان

شکلات داغ بدون لبنیات
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 پیمانه بادام هندی خام خیس خورده
  • 1 عدد خرما هسته گرفته و خیس خورده
  • 3 پیمانه آب
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا یا آگاوه
  • 1/4 پیمانه پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 30 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه

  1. خرما و بادام هندی را حداقل یک ساعت و ترجیحاً یک شب تا صبح داخل یک کاسه آب خیس کنید. بعد از خیساندن بشویید و آبکش کنید.
    خرما و بادام هندی خیس خورده را به همراه آب،‌شیرین کننده، پودر کاکائو، وانیل و نمک داخل مخلوط کن بریزید. با بالاترین سرعت بزنید تا کاملاً یکدست شود.
    مخلوط را در یک قابلمه متوسط بریزید و شکلات را اضافه کنید. حرارت دهید تا شکلات تا اندازه ای که می خواهید آب شود. بعداً که خنک شود کمی غلیظ تر می شود. هم بزنید تا شکلات و مخلوط با هم ترکیب شوند. مواظب باشید که ته نگیرد. از روی شعله بردارید.
    کمی شکلات رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

هر چه باقیماند در یخچال نگهداری کنید و بعداً روی اجاق داغ کنید. می توانید این شکلات را خنک نیز میل کنید.
نکته:
این شکلات داغ وقتی بماند کمی غلیظ می شود. می توانید آن را با کمی شیر بادام یا آب رقیق کنید.
ترجمه شده از سایت :  ohsheglows.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد