طرز تهیه شیرینی پای تمشک و لیمو به شکل قلب

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی پای تمشک و لیمو به شکل قلب

آسان
تقریبا ارزان

طرز تهیه شیرینی پای تمشک و لیمو به شکل قلب
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

برای نان

  • 2 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه کره
  • 1/2 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری باتر میلک

برای داخل پای

  • 2 پیمانه تمشک
  • 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 2 قاشق چایخوری عصاره پوست لیموترش
  • 1 قاشق چایخوری آب لیموترش
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 نوک انگشت جوز
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 1 عدد بزرگ زده شده تخم مرغ
  • شکر توربینادو برای روی پای

طرز تهیه

  1. برای نان پای:
  2. آرد و شکر و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. کره سرد مکعبی خرد شده را اضافه کنید و با انگشت مخلوط کنید. وسط مخلوط یک گودی درست کنید و باترمیلک سرد را بریزید. با استفاده از چنگال هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. سعی کنید تمام ذرات آرد مرطوب شوند. مخلوط خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. مرطوب و به هم ریخته خواهد بود که مشکلی نیست. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و با ملایمت ورز دهید تا به شکل دو صحفه ی گرد در بیاید. هر صفحه را داخل پوشش پلاستیکی (آنی) بپیچید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کره دوباره سرد شود و رطوبت پخش شود.
  3. برای مخلوط داخل پای:
  4. تمشک و شکر و نشاسته ذرت و آب و پوست لیموترش و ادویه ها و نمک را داخل یک کاسه متوسط بریزید با ملایمت فقط آنقدر هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بزنید. 1/3 پیمانه شکر توربینادو را در یک کاسه کوچک دیگر بریزید.
  6. برای سر هم کردن پای:
  7. صفحه های خمیر را روی یک سطح خوب آرد پاشی شده قرار دهید و به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید. با یک قالب شیرینی 7.5 سانتی متری 10 تا 12 عدد قلب از خمیر در بیاورید. قلب ها را داخل یک بشقاب بگذارید و وقتی روی صفحه ی خمیر دوم کار می کنید آن را در یخچال قرار دهید.
  8. بعد از برش دادن کل خمیر باید 28 تا 32 خمیر داشته باشید. روی نصف آنها را با قلم مو تخم مرغ زده شده بمالید. 1 قاشق چایخوری سر پر از مخلوط تمشک وسط هر قلب قرار دهید.
  9. بقیه ی قلب ها را با انگشت کمی بکشید. قلب های کشیده شده را روی قلب هایی که با میوه پر کرده اید قرار دهید و لبه هایشان را با انگشت به هم فشار دهید و با نوک چنگال لبه ها را به هم بچسبانید. با یک چاقوی کوچک چند سوراخ کوچک برای نفوذ هوا روی قلب ها ایجاد کنید.
  10. روی هر قلب دوتایی را با قلم مو کمی تخم مرغ زده شده بمالید و شکر توربینادو بپاشید. وقتی فر داغ می شود شیرینی ها را در یخچال قرار دهید.
  11. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  12. قلب های آماده شده را به فاصله 2.5 سانتی متر از هم داخل سینی های فر بچینید و 12 دقیقه تا قهوه ای طلایی شود و حباب بزند و در فر بپزید.
  13.  
  14. قلب ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 10 دقیقه داخل سینی خنک شوند سپس روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد