شیرینی مرینگوی لیمویی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی مرینگوی لیمویی

خیلی آسان
ارزان

شیرینی مرینگوی لیمویی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای مرینگو

  • 2 عدد بزرگ سفیده تخم مرغ
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 2/3 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پوست لیموترش
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

برای کرم لیمو

  • 1/2 پیمانه آب لیموترش
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 2 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 2 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 6 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

  1. برای مرینگو:
  2. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 200 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید.
  3. سفیده ها را در کاسه یک همزن رومیزی که سر پره ای آن را متصل نموده اید بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا کف کنید. نمک را اضافه کنید و سرعت را تا نسبتاً زیاد بالا ببرید. شکر را کم کم داخل ظرف بپاشید و به زدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ ها غلیظ و براق شوند و موج های سفتی به وجود بیایند. غلظت آنها باید مانند مارشمالوی آب شده باشد.
  4. کاسه را از همزن جدا کنید و عصاره پوست لیموترش و وانیل را اضافه کنید و با کاردک هم بزنید. مخلوط را در قیف شیرینی پزی بریزید و سر ستاره ای بزرگی به قیف متصل کنید. با قیف مقادیری به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط مرینگو را داخل سینی فر بریزید. ستاره ها می توانند نزدیک هم باشند چون موقع پخت پف نمی کنند و پخش نمی شوند. کل مرینگو را با قیف در سینی ها بریزید. با پشت یک قاشق نصف ستاره ها را فشار دهید تا صاف شوند. این ستاره ها قسمت زیرین شیرینی ساندویچی را تشکیل خواهند داد.
  5. مرینگو را 2 ساعت تا زمانی که دیگر چسبناک نباشد و سفت شده باشد در فر بپزید.
  6. مرینگو ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در سینی فر کاملاً خنک شوند سپس آنها را با کرم لیمو پر کنید و به شکل شیرینی ساندویچی در بیاورید.
  7. برای کرم لیمو:
  8. یک صافی ریز را روی یک کاسه متوسط قرار دهید.
  9. آب لیموترش، شکر دانه ریز، تخم مرغ و زرده و نمک را در یک قابلمه متوسط بریزید و هم بزنید. قابلمه را روی شعله نسبتاً کم قرار دهید و کره را اضافه کنید. مخلوط را با همزن و کاردک هم بزنید. کاردک کمک می کند تا تمام قسمت های کرم را هم بزنید و مطمئن شوید هیچ بخشی از آن بیش از حد نمی پزد. کرم را آنقدر بپزید که کره آب شود و غلظت مخلوط مانند سس هات فاج گرم شود و بوی خاص کرم لیمو از آن بلند شود. به هیچ وجه کرم لیمو را نسوزانید. اگر به جوشیدن بیفتد احتمالاً کف آن سوخته است.
  10. کرم را از روی شعله بردارید و بلافاصله داخل صافی بریزید و فشار دهید تا ذرات تخم مرغ پخته شده داخل صافی بمانند و قاطی کرم نشوند.
  11. کرم را در یک شیشه بریزید و یک تکه کاغذ روغنی روی آن بکشید و بعد در شیشه را ببندید. شیشه را در یخچال قرار دهید تا کرم کاملاً خنک شود.
  12. برای پر کردن شیرینی ها، نصف قاشق چایخوری از کرم لیمو را روی ستاره های صاف شده که قسمت زیرین ساندویچ هستند بمالید. یک شیرینی ستاره ای دیگر روی آن قرار دهید. شیرینی ها را به صورت یک لایه داخل سینی بچینید و 20 دقیقه تا 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید. شیرینی ها را بلافاصله بعد از درآوردن از فریزر سرو کنید.
  13. کرم لیمو باید در یک ظرف محفوظ از هوا در یخچال نگهداری شود. کرم لیمو یک هفته ماندگاری دارد. مرینگو ها باید در جای خشک در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا نگهداری شوند. مرینگو ها 5 روز ماندگاری دارند اما رطوبت باعث چسبندگی آنها می شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد