پفک آبلیمویی یا مرنگ

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم پفک آبلیمویی یا مرنگ

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

پفک آبلیمویی یا مرنگ
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

پفک آبلیمویی یا مرنگ

  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار(پودر تاتار)
  • 1 پنسه نمک
  • اسانس موز یا توت فرنگ به دلخواه
  • 1 قاشق سوپ خوری نسکافه یا قهوه فوری
  • 1 قاشق سوپ خوری سر خالی آب داغ
  • شکلات برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا باید سفیده تخم مرغ را در ظرفی تمیز و عاری از هر گونه چربی و رطوبت بریزید پره های همزن هم حتما تمیز و خشک باشند موقع جدا کردن سفیده و زرده دقت کنید از زرده تخم مرغ داخل سفیده نره چون سفیده پف خوبی نخواهد داشت.
  2. با دور تند همزن شروع کنید به زدن سفیده تا خوب پف کنه و اگر کاسه رو برگردونید از ظرف نریزه، حالا کرم تارتار کمی نمک و شکر دانه ریز رو کم کم اضافه کنید، وانیل و آب لیموترش رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا براق بشه و جای پره ها روی سفیده بمونه و شکلشو حفظ کنه
  3. مرنگ آماده رو در چند ظرف به دلخواه خودتون تقسیم کنید و به هر کدام چند قطره رنگ خوراکی و در صورت دلخواه از یکی دو قطره اسانس استفاده کنید مثلا برای رنگ صورتی اسانس توت فرنگی یا برای رنگ زرد از اسانس موز استفاده کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. مرنگ های رنگ شده رو توی قیف یکبار مصرف با ماسوره ستاره ای(شکل ماسوره به دلخواه خودتونه) بریزید و در سینی فری که از قبل با کاغذ روغنی پوشوندید شکوفه بزنید.
  5. فر رو روی پایین ترین درجه (100 درجه) روشن کنید و برای نیم ساعت مرنگها رو در فر قرار بدید تا خشک بشن بعد فر رو خاموش کنید ولی سینی مرنگها رو خارج نکنید و اجازه بدید داخل فر بمونن تا کاملا خشک بشن، بدون فر و در دمای محیط هم میشه مرنگها رو خشک کرد فقط زمان خیلی بیشتری میبره
  6. برای تهیه مرنگ موکا کافیه نسکافه رو در آب داغ حل کنید و در مرحله آخر به مرنگ اضافه کنید مرنگ نسکافه ای رو در قیف بدون ماسوره یا با ماسوره گرد ساده بریزید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندید مدل بدید و به روشی که در بالا توضیح دادم خشک کنید بعد از خشک شدن کامل و سرد شدنشون ته هر مرنگ نسکافه ای رو داخل شکلات ذوب شده بزنید و روی کاغذ روغنی بچینید تا به این شکل مرنگ موکا داشته باشید.

یاداشت دستور تهیه

دمای فر حتما باید رو کمترین حد ممکن باشه وگرنه شکوفه های مرنگ بر اثر گرما ترک میخورن،مرنگها اصلا نباید تغییر رنگ بدن
استفاده از پودر یا کرم تارتار برای بالا بردن استقامت سفیده تخم مرغه پس بهتره استفاده کنید همه لوازم قنادیا هم دارن حتی قدیمی ترینها
یک پنسه نمک منظور مقداریه که بین دو انگشت جا میشه و خیلی ناچیزه و در طعم مرنگ تاثیری نمیذاره

خیلی از شیرینی های عید یا دسرها فقط زرده تخم مرغ لازم دارن و همیشه کلی سفیده رو دستمون میمونه با این دستور شما میتونید سفیده های تخم مرغ رو به مرنگهای خوشگلی تبدیل کنید.پفک آبلیمویی یا مرنگ بیشتر مورد توجه بچه هاست و شما میتونید برای درست کردن مرنگ از بچه ها کمک بگیرید تا یه تجربه لذت بخش هم براشون باشه، من از رنگهای ملایم استفاده کردم ولی شما هر جور که مایل هستید عمل کنید. اون وسطیا هم مرنگ موکا هستند که دستوراشونو براتون میذارم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 199 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد