گرانولا کینولا زغال اخته و لیمو

فصل: 

در این گرانولا مقادیر ثابت نیست ، در صورت تمایل می توانید به هر میزان دلخواه آجیل را به گرانولا ی تان اضافه کنید مانند : بادام ، گردو و ...

خیلی آسان
ارزان

گرانولا کینولا زغال اخته و لیمو

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد مورد نیاز طبخ :

  • 3 فنجان به همراه 1/2 فنجان جو پرک شده
  • 1 فنجان کینوا خام
  • 1/2 فنجان گردوی نیمه خام
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • جوز هندی به مقدار لازم
  • 1/2 فنجان روغن نارگیل (مایع)
  • 1/2 فنجان عسل
  • 1/2 قاشق غذاخوری لیمو
  • 3/4 فنجان توت خشک
  • 3/4 فنجان تکه های نارگیل (شیرین نشده)

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 300 درجه تنظیم کنید .در یک ظرف بزرگ مخصوص پخت ، جو پرک شده ، تخم آفتابگردان و دانه کینولا را مخلوط کنید .
    عسل را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط جو را بیشتر هم بزنید .
    گردوی خشک شده را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید .
    به مدت 30 دقیقه مخلوط را در فر بپزید و در حین پخت آن را هم زده تا گرانولا نسوزد ، هنگامیکه گرانولا پخته شود کمی به رنگ طلایی در خواهد آمد .
    گرانولا را از فر در بیاورید و بر روی یک کاغذ خمیر پهن کرده و میوه خشک را نیز به آن اضافه کنید . سپس اجازه دهید تا گرانولا سرد شود و کار تمام است .

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :cookiemonstercooking.com

Copyright (c) :cookiemonstercooking.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد