شیرینی مرینگوی بادام و لیموترش

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی مرینگوی بادام و لیموترش

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی مرینگوی بادام و لیموترش
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی مرینگوی بادام و لیموترش

  • 1/4 پیمانه ریز آسیاب شده بادام
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 2 عدد بزرگ سفیده تخم مرغ
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1/2 قاشق چایخوری آب لیموترش
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پوست لیموترش
  • 1/3 پیمانه خلال بادام
  • 1/3 پیمانه شکر پودری

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 200 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. بادام آسیاب شده را کف یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و 10 دقیقه در فر بو دهید. آن را از فر خارج کنید و داخل یک کاسه کوچک بریزید. نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. سفیده تخم مرغ و نمک را در کاسه یک همزن رومیزی با سر پارویی با سرعت متوسط بزنید. حواستان باشد همزن و کاسه کاملاً تمیز باشند چون سفیده ماده ی حساسی است. سفیده ها را بزنید تا موج های کفی شکل بگیرند. سرعت همزن را روی نسبتاً زیاد بگذارید و شکر را کم کم اضافه کنید. آب لیموترش را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه بزنید تا مخلوط سفید و براق شود و موج های سفت شکل بگیرند.
  4. کاسه را از همزن جدا کنید و مخلوط بادام آسیاب شده و عصاره پوست لیموترش را اضافه کنید و با ملایمت با کاردک هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط مرینگو را در یک قیف شیرینی پزی بزرگ با نوک ستاره ای بریزید. یا می توانید با یک قاشق سوپخوری بزرگ مخلوط را در سینی فر بریزید. با قیف یا قاشق دایره هایی به قطر 5 سانتی متر به وجود بیاورید.
  5. روی مرینگو ها با الک حسابی شکر پودری بپاشید و خلال بادام بریزید.
  6. مرینگو ها را در فر قرار دهید و 50 دقیقه بپزید. فر را خاموش کنید و لای در فر را باز کنید اما مرینگو ها را تا زمانی که کاملاً خشک شوند در فر بگذارید. وقتی خنک شدند، آنها را از سینی بیرون بیاورید و نوش جان کنید. شیرینی ها اگر در ظرف محفوظ از هوا نگهداری شوند تا 1 هفته ماندگاری دارند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد