شیرینی کره بادام زمینی ساندویچی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی ساندویچی

خیلی آسان
ارزان

شیرینی کره بادام زمینی ساندویچی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی ها

  • 1/2 پیمانه در دمای اتاق کره
  • 3/4 پیمانه کره بادام زمینی نرم
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 1/2 پیمانه آرد
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 3/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

برای کرم لای شیرینی

  • 2 پیمانه کره بادام زمینی
  • 1/2 پیمانه در دمای اتاق کره
  • 1/4 پیمانه خامه زده شده پر چرب
  • 1/2 پیمانه شکر پودری
  • 1/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

برای رویه شکلاتی دلخواه

  • 300 گرم درشت خرد شده شکلات کم شیرین
  • 1 پیمانه بو داده با عسل، درشت خرد شده بادام زمینی

طرز تهیه

  1.  
  2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره یا اسپری آشپزی چرب کنید.
  3. با استفاده از یک همزن رومیزی و سر پارویی کره و کره بادام زمینی را با سرعت متوسط بزنید تا خوب مخلوط شوند. شکر ها را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شوند.
  4. تخم مرغ را اضافه کنید و 1 دقیقه با سرعت متوسط بزنید.
  5. مقادیری به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر را به فاصله 4 سانتی متر از هم داخل سینی بریزید. با شاخه های چنگال شیرینی را تخت کنید. شیرینی ها را 7 تا 10 دقیقه تا زمانی که لبه هایشان رنگ قهوه ای طلایی پر رنگی پیدا کند در  فر بپزید.
  6. برای تهیه کرم لای شیرینی:
  7. با استفاده از یک همزن رومیزی و سر پارویی کره و کره بادام زمینی و خامه را با سرعت متوسط 2 دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شوند.
  8. شکر پودری و شکر قهوه ای و وانیل و نمک را اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط شوند.
  9. برای تهیه رویه شکلاتی: 
  10. شکلات ها را در یک قابلمه دو جداره یا ماکروویو آب کنید و هم بزنید تا آب شود. 
  11. برای سر هم کردن شیرینی ها:
  12. با یک کاردک یا چاقوی کوچک مقادیر مناسبی از کرم را روی کفه ی تخت یک شیرینی بمالید و یک شیرینی دیگر روی آن قرار دهید. شیرینی ها را در صورت تمایل در رویه شکلاتی فرو کنید و روی یک توری فلزی روی یک کاغذ روغنی بچینید تا اضافه ی سس شکلات روی آن بریزید. بلافاصله بادام زمینی ها را روی شکلات بپاشید تا بچسبند. بگذارید شیرینی ها 1 ساعت بمانند تا رویه خودش را بگیرد یا آنها را در یخچال بگذارید تا زودتر آماده شوند.
  13. شیرینی ها اگر در ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری شوند تا 3 روز و در یخچال تا دو هفته ماندگاری دارد.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد