کوزالاک مانتیسی

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم کوزالاک مانتیسی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کوزالاک مانتیسی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کوزالاک مانتیسی

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 3 عدد بادمجان کبابی 2 تا 3 عدد
  • 1/2 بسته خمیر یوفکا
  • 3 حبه سیر
  • ماست چکیده به مقدار لازم
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ادویه دلخواه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا کنید. به صورت ریز ساطوری کنید و با چند حبه سیر رنده شده و ماست چکیده و نمک و کمی فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. حالا یک عدد پیاز و دو حبه سیر را تفت بدهید و گوشت چرخ کرده با نمک وادویه‌های دلخواه به آن اضافه کنید.یک عدد فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی بریزید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.
  3. کمتر از نصف بسته خمیر یوفکا رو به صورت مثلث‌های متساوی الساقین برش بزنید و از پایین مثلث یعنی از قاعده به سمت رأس مثلث شروع به پیچیدن و لوله کردن کنید بعد از اینکه همه نان ها رو پیچیدید یک استکان آب کنار دستتان بگذارید و نوک انگشتتان را خیس کنید و روی لبه نان که همان رأس مثلث باشد بکشید تا به لایه زیری بچسبد
  4. موقع سرخ کردن باز نشود. همه نان ها را در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و در ظرف بچینید، وسط ظرف یک لایه گوشت بریزید و روی گوشت ها یک لایه بورانی بادمجان و دوباره یک لایه گوشت بریزید

یاداشت دستور تهیه

یک غذای خوشمزه و معروف از کشور ترکیه ست.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 627 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد