کماج اسفناجی

فصل: 
توسط

کماج اسفناجی

آسان
تقریبا ارزان

کماج اسفناجی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 1 قاشق غذا خوری روغن سبزیجات
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 1 اونس اسفناج خرد شده
  • 5 عدد تخم مرغ، زده شده
  • 3 فنجان پنیر مونستر رنده شده
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. فر را روشن و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. کف تابۀ گرد 9 اینچی را با روغن چرب نمایید. روغن را داخل دیگچه بزرگی ریخته و توسط حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. پیازها را داخل روغن ریخته و تا نرم شدن آن‌ها تفت دهید. اسفناج را نیز اضافه کرده و به‌هم بزنید. تا ورچیده شدن (تبخیر شدن) آب، سرخ کردن مخلوط را ادامه دهید.
  2. در ظرف بزرگی تخم مرغ، پنیر، نمک و فلفل را ترکیب نمایید. مخلوط اسفناجی آماده شده را نیز اضافه کرده و به خوبی به‌هم بزنید. حال مخلوط نهایی را داخل تابۀ گرد بریزید.
  3. ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید. قبل از مصرف 10 دقیقه منتظر بمانید تا غذا سرد شود.

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 309 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.6گرم
  • سدیم(میلیگرم): 546میلی گرم
  • کربوهیدرات: 4.8گرم
  • چربی: 23.7گرم
  • چربی اشباع(گرم): 230گرم
  • پروتئین: 20.6گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد