کلوچه ی موزی

فصل: 
توسط

این کلوچه خوشمزه و مقوی هستند

خیلی آسان
تقریبا ارزان

کلوچه ی موزی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 3 عدد موز رسیده
  • 2 فنجان جو پرک شده
  • 1 فنجان خرما، هسته گرفته و قطعه شده
  • 1/3 فنجان روغن نباتی
  • 1 قاشق چای خوری روغن نباتی

طرز تهیه

  1. فر را تا دمای 175 درجه سانتیگراد داغ کنید.
  2. در یک کاسه ی بزرگ موز ها را له کنید. جو پرک، خرما، روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید، و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. با قاشق چایخوری، کلوچه ها را قالب بگیرید و روی کاغذ روغنی پخت کلوچه قرار دهید.
  3. کلوچه ها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کلوچه ها به رنگ قهوه ای روشن در بیایند، در فر که از قبل آن را داغ کردید، قرار دهید.
  4. ترجمه شده از سايت:allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 56 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1گرم
  • سدیم(میلیگرم): 1میلی گرم
  • کربوهیدرات: 8.4گرم
  • چربی: 2.4گرم
  • پروتئین: 0.8گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد