خوراک کلم اتیوپیایی

گروه: 
فصل: 
توسط

دوست اتیوپیایی من این غذای مختصر را به من آموزش داد و از آن موقع به بعد من آن را درست می کنم. این غذا بسیار خوشمزه و سالم است. به آن مایعی اضافه نکنید. کلم و سیب زمینی به اندازه کافی به غذا مایع اضافه می کنند.

آسان
تقریبا ارزان

خوراک کلم اتیوپیایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
  • 1/2 قاشق چای خوری زرد چوبه

  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • 4 عدد هویج را برش های نازک دهید
  • 1 عدد پیاز را برش های نازک دهید
  • 400 گرم کلم ریز شده
  • 5 عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت مکعب های 1 اینچی ببرید

طرز تهیه

  1. روغن زیتون را در یک قابلمه رو شعله ی متوسط حرارت دهید. به مدت 5 دقیقه هویج ها و پیاز ها را در روغن داغ بپزید. نمک، فلفل، زیره، زردچوبه و کلم را اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و روی قابلمه را بپوشانید. شعله آن را به کم کنید و غذا را 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
  2. ترجمه شده از سايت:allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 428 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 10.1گرم
  • سدیم(میلیگرم): 428میلی گرم
  • کربوهیدرات: 54.1گرم
  • چربی: 22.2گرم
  • پروتئین: 6.9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد