خوراک برنج اسپانیایی

توسط

برنج را با پیاز و فلفل سبز سرخ کرده، و سپس با آب بزاريد دم بكشد ، گوجه فرنگی خرد شده و ادویه جات را اضافه كنيد

خیلی آسان
تقریبا ارزان

خوراک برنج اسپانیایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 1 فنجان برنج سفید نپخته
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز كوچك خرد شده
  • 283 گرم گوجه خرد شده و فلفل چیلی سبز

ادویه ها

  • 2 قاشق چای خوری پودر چیلی برای طعم دادن به غذا
  • 1 قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه

  1. روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط حرارت دهید. برنج، پیاز وفلفل دلمه ای را سرخ کنید تا زمانی که برنج قهوه ای و پیازها نرم تر شوند.
  2. مواد حاصل را در آب و گوجه هم بزنید و با پودر چیلی و نمک به آن چاشنی اضافه کنید. روی آن را بگذارید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته و آب آن جذب شود، بجوشانید.
  3. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 270 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 2.5گرم
  • سدیم(میلیگرم): 882میلی گرم
  • کربوهیدرات: 45.7گرم
  • چربی: 7.6گرم
  • پروتئین: 4.8گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد