کلم بروکسل تنوری

گروه: 
فصل: 
توسط

این دستور غذا را از مادرم ياد گرفته ام. ممکن است عجیب به نظر برسد، اما این دستورتهيه واقعا خوب و بسیار آسان است. جوانه بروکسل باید زمانی مصرف  شود كه رنگش قهوه ای با کمی سیاه و سفید باشد.و حتي باقی مانده را می توان دوباره گرم و یا حتی فقط سرد سرو كرد البته نميدونم كه طعم سرد ان چه مزه اي دارد !! اما زمان تهيه ي طعم شیرین و شور دارن

آسان
ارزان

کلم بروکسل تنوری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 90 گرم کلم بروکسل پاک کرده و بدونِ برگ زرد
  • 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون

ادویه ها

  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه خشک و تازه
  • 1 قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه

  1. فر را تا دمای 205 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کلم بروکسل پاک شده، روغن زیتون، نمک کوشر، و فلفل را در یک پلاستیک مخصوص فر قرار دهید. پلاستیک را روی سینی فر قرار داده و درون فر بگذارید.
  3. اجازه دهید تا کلم ها به مدت 30 تا 45 دقیقه در فرِ داغ برشته شوند. برای اینکه به صورت یک دست قهوه ای شوند، ظرف را هر 5 تا 7 دقیقه یک بار تکان دهید. برای جلوگیری از سوختن کلم ها، هر زمان که لازم بود، حرارت را کاهش دهید. زمانی که کلم های بروکسل پخته شدند، باید به رنگ قهوه ای تیره و تقریبا سیاه باشند.
  4. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوژول: 104 کیلوژول
  • فیبر(گرم): 3گرم
  • سدیم(میلیگرم): 344میلی گرم
  • کربوهیدرات: 10گرم
  • چربی: 7.3گرم
  • پروتئین: 2.9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد