نان محلی کاکولی رسپی نان محلی کاکولی مواد لازم نان محلی کاکولی
این نان، نان محلی استان چهارمحال وبختیاری است که درماه مبارک رمضان ودرروز بیست وهفتم این ماه دراکثر شهرهای این استان پخته می شود وبه عنوان نذری بین مردم نیز پخش می گردد که یکی ازاداب ورسوم این استان درماه مبارک رمضان ازسالیان گذشته می باشدکه تا به امروز نیز پابرجاست.
خمیر این نان با ارد،شیرو...می باشدوازخشکبارهای مختلف درون این خمیر استفاده می شود پخت این نان درتنور صورت می گیردکه درفرنیزقابل پخت است
برای 4 نفر
این مقدارتقریبا 12عدد نان متوسط می دهد.
درون فریک کاسه اب نیز می توان قراردادتانانهای لطیف تری داشته باشید
|
|
کیک کافی شاپ بی بی
کیک بدون همزن تهیه میشه و بنابراین ج
شیرینی مصری رسپی شیرینی مصری مواد لازم شیرینی مصر
تی تاپ خانگی رسپی تی تاپ خانگی مواد لازم تی تاپ خا
نان محلی کاکولی رسپی نان محلی کاکولی مواد لازم نا
کوفته ایرانی تهیه کوفته ایرانی رسپی کوفته ایرانی موارد
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
پیوندها: کار در کافه
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد