نان محلی کاکولی

گروه: 
فصل: 
توسط
Featured Chef armia mardanian

نان محلی کاکولی رسپی نان محلی کاکولی مواد لازم نان محلی کاکولی

این نان، نان محلی استان چهارمحال وبختیاری است که درماه مبارک رمضان ودرروز بیست وهفتم این ماه دراکثر شهرهای این استان پخته می شود وبه عنوان نذری بین مردم نیز پخش می گردد که یکی ازاداب ورسوم این استان درماه مبارک رمضان ازسالیان گذشته می باشدکه تا به امروز نیز پابرجاست.
خمیر این نان با ارد،شیرو...می باشدوازخشکبارهای مختلف درون این خمیر استفاده می شود پخت این نان درتنور صورت می گیردکه درفرنیزقابل پخت است

آسان
تقریبا ارزان

نان محلی کاکولی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

تهیه خمیر

  • 500 گرم شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 350 گرم شیر
  • 1 قاشق غذاخوری سرپر مایه خمیر
  • 1 نوک قاشق غذاخوری مایه خمیر
  • 1 نوک فاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری پکینگ پودر
  • 150 گرم روغن مایع
  • کشمش ،گردووبادام خردشده به مقدارلازم
  • زعفران دم کرده به مقدارلازم
  • اردتقریبا یک کیلو تاجایی اردمی ریزیم که خمیر به دست نچسبد.

رومال خمیر

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 250 گرم شکر
  • کنجد به مقدارلازم
  • زعفران دم کرده به میزان دلخواه
  • گل رنگ به مقدارلازم درعطاریها موجود است.
  • رازیانه وسیاه دانه به دلخواه کمی

طرز تهیه

  1. برای تهیه خمیر ابتدا مایه خمیر رابا یک ق مرباخوری از شکرو1/4لیوان اب ولرم مخلوط کرده وعمل اوری کنید یعنی بگذارید تاپف کند سپس همه مواد یعنی شکر ،تخم مرغ ،شیر،پکینگ پودر،روغن ،نمک،زعفران،کشمش ،گردو،بادام،ومایه خمیر _به جزارد_ راباهم مخلوط کنید،
    بعداز مخلوط کردن اردراکم کم اضافه کنید تاخمیری بدست اید که به دست نچسبد خمیرراخیلی خوب ورز دهید وچندین باردرظرف بکوبید پس ازخوب ورزدادن روی خمیررابپوشانیدوبه مدت 1/5تا2 ساعت درمحیط اشپزخانه استراحت دهید.پس ازبه اصطلاح ورامدن خمیر دوباره حسابی ان را ورز داده وازخمیر گلوله های به اندازه ازنارنگی بزرگتر بردارید وچانه کنید چانه ها را نیزحدود ربع ساعتی استراحت دهید وبعد پهن کنید ودرسینی فر بچینید.البته پخت این نان درتنور صورت می گیرد که درفر نیز می توان پخت .سینی کاغذ روغنی یا چرب کردن هم نمی خواهد.

    برای رومال کردن نانها موادرومال راباهم خوب مخلوط کرده وبروی نانها بمالید نانها را به مدت بیست دقیقه طبقه وسط فر ازقبل گرم 180 قراردهید تا پخته وطلایی شوند.می توان کمی گریل رانیز روشن کرد تارویه نان به رنگ دلخواه دراید.

یاداشت دستور تهیه

این مقدارتقریبا 12عدد نان متوسط می دهد.
درون فریک کاسه اب نیز می توان قراردادتانانهای لطیف تری داشته باشید

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد