کابلی پلو یا قابلی پلو

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کابلی پلو یا قابلی پلو

مشکل
تقریبا گران

کابلی پلو یا قابلی پلو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کابلی پلو یا قابلی پلو

  • روغن به میزان لازم
  • 500 گرم گوشت گوسفندي يا گوساله
  • 2 عدد پیاز سرخ شده
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه،دارچين،پودر سير
  • پودر زيره سياه ، پودر زنجبيل، پودر ليمو عماني،پودر هل ، پودر ميخك ،جوز هندي ،زعفرون ،ادويه پلويي
  • 1 قاشق چایخوری ادويه گارام ماسالا
  • 2 عدد هویج خلال و پخته شده
  • 1/2 پیمانه کشمش پلويي زرد
  • 8 عدد خرما
  • خلال بادام خيس خورده
  • خلال پسته
  • 1/2 پیمانه خلال پرتغال پخته و سرخ شده
  • 3 پیمانه برنج
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 پیمانه آب جوش

تزیین

  • زرشك سرخ شده ،گردو و خرما و پياز داغ و گل سرخ

طرز تهیه

  1. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را به همراه پیاز نگيني تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پیاز نرم شود. و اب گوشت كشيده شود سپس به آن نمک، گارام ماسالا و زعفران و فلفل سیاه و زردچوبه و تمام ادويه ها را اضافه کنید.در آن کمی آب بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شود .
  2. در صورت نياز ،اب بيشتر اضافه كنيد. (اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، آن را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب کنید. آن را به شکل توپ های کوچک شکل دهید و در روغن سرخ کنید) 
  3. در ماهیتابه ای دیگر، کمی روغن بریزید و هویج را تا نرم شود، تفت دهید.( اگر مایلید تا غذا شیرین تر شود، کمی شکر به هویج اضافه کنید). هویج را خارج کرده، کشمش خيس خورده و خرما (در صورت تمایل) را به همراه خلال بادام و پسته برای ۱ دقیقه تفت دهید. آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید .
  4. خلال پوست پرتغال را سه مرتبه ميجوشانيم واب ان را خالي ميكنيم تا تلخي ان از بين برود
    برای تهیه شکر کاراملی، شکر را در همان ماهیتابه و روغن باقیمانده بریزید و آن را آب کنید، سپس با احتیاط آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاراملی کاملا در آب حل شود .
  5. مقداری از هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده را برای تزیین کنار بگذارید .
    هنگامي كه گوشت پخت، ان را از اب بيرون بياوريد برنج را با نمك به اب اضافه كنيد و اب گوشت را روي مخلوط بريزيد تا اب بجوشد حرارت را كم كنيد تا اب برنج تبخير شود برنج را به صورت كته در اب گوشت بپزيد برنج،گوشت پخته، هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده و ادویه پلویی را لایه لایه در ظرف بریزید.
  6. شکر کاراملی را روی آن بدهید و به مدت نيم ساعت دم بزاريد وبعد در ظرف مورد نظر سرو كنيد و با موادی که کنار گذاشته بودید، با سليقه ي خود تزیین کنید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 612 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد